Boek op zoek
Image default
Zorg

Hoe berg je wasbaar maandverband op wanneer je niet thuis bent?

De moderne vrouw zoekt steeds vaker naar alternatieve (huid- en milieuvriendelijke) producten om tijdens de menstruatie te gebruiken. Zo ontstonden er al biologische tampons, menstruatiecups en is er ook wasbaar maandverband verkrijgbaar. Die laatste lijkt een recente ontwikkeling, maar het feit is dat dit al tientallen jaren bestaat. Kaatje Katoen was in 1992 de eerste aanbieder van wasbare hygiëneproducten. Dit waren in eerste instantie de wasbare luiers, maar al gauw werd het aanbod uitgebreid. Omdat je wasbaar maandverband niet weggooit, rijst de vraag hoe je dit aanpakt wanneer je niet thuis bent.

Opbergtasjes voor herbruikbaar maandverband

Ga je starten met herbruikbaar maandverband? Dan doe je dit in eerste instantie in de thuissituatie. Pas wanneer je je veilig en vertrouwd voelt met het gebruik van de hygiëneproducten ga je ze buitenshuis dragen. Is het tijd om een product te verwisselen? Dan plaats je deze in een discreet, speciaal hiervoor ontwikkeld opbergtasje. Ook deze zijn bij Kaatje Katoen in verschillende printjes verkrijgbaar. Je maandverband wordt zo een compact pakje dat je handig mee terug naar huis neemt om te wassen.

Productie door zorgvuldig geselecteerde fabrikanten

Kies je ervoor om wasbaar maandverband bij Kaatje Katoen aan te schaffen? Dan vertrouw je erop dat dit niet alleen een vriendelijk product voor jou is, maar ook voor het milieu en de mensen door wie het wordt gemaakt. Het bedrijf onderhoudt nauwe contacten met al zijn producenten en heeft vergaand inzicht in de bedrijfsprocessen. Er wordt enkel samengewerkt met fabrikanten die maatschappelijk verantwoord te werk gaan.

Wat zijn de voordelen van wasbare luiers?

Niet alleen voor jou, maar ook voor je kleintje ben je bij Kaatje Katoen aan het juiste adres voor herbruikbare verzorgingsproducten. Wasbare luiers bevatten geen chemische stoffen en zijn zodoende vriendelijk voor de billetjes van je baby. Ook is uit onderzoek gebleken dat wasbare luiers je kleintje helpen in het zindelijkheidsproces. Heb je vragen over deze producten? Neem dan contact op met een van de consulenten.