Boek op zoek
Image default
Zorg

Aangenaam wonen en oud worden bij deze woonzorg in Groningen

Leyhoeve exploitatie is een woonconcept dat volledig gericht is op ouderen die eventuele zorg nodig hebben. Op deze prachtige locatie in Groningen kunt u zelfstandig wonen of gebruik maken van de zorgsuites wanneer u meer zorg nodig heeft. Er is een groot aanbod aan appartementen die voor iedereen toegankelijk zijn. Hierdoor kunt u aangenaam wonen en oud worden samen met uw partner in een mooie omgeving.

Zorg binnen handbereik

In deze woonzorg in Groningen genaamd Leyhoeve Exploitatie is zorg altijd binnen handbereik. Alle bewoners krijgen zorg op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld ook gebruik maken van thuiszorg in de zelfstandige huurappartementen. In deze woonomgeving zit ook een huisartsenpraktijk, apotheek en verpleegkundigen. Hierdoor heeft u altijd snel toegang tot de zorg die u nodig heeft. Zo kunt u rustig wonen met een positieve blik op de toekomst.

Sociaal en gezellig

In deze woonzorg in Groningen staat een gezellige en warme omgeving centraal. Comfortabel en aangenaam wonen zijn dan ook de belangrijkste doelen. In deze woonomgeving zitten alle faciliteiten die u nodig heeft. Zo kunt heerlijk eten en drinken bij de verschillende restaurants en cafés. Ook zijn er sportactiviteiten en een zwembad. Alles zit inbegrepen in deze woongemeenschap waardoor u niet hoeft te reizen. Ook kunt u zich aanmelden voor clubs, uitjes en activiteiten. Zo kunt u eenvoudig een sociaal netwerk opbouwen met de andere bewoners.

Oud worden zonder zorgen

Bij deze woonzorg in Groningen kunt u oud worden zonder zorgen. Alle appartementen zijn toegankelijk en ingericht op de behoeften van ouderen. Ook is alle zorg die u nodig heeft binnen handbereik. Heeft u een onverwachte zorgvraag? Dan kunt u zich ook aanmelden voor thuiszorg of specialistische zorg. In deze woonzorg in Groningen houdt u wel veel zelfstandigheid. U bepaalt zelf hoe u de dag besteed. Zo behoudt u uw zelfstandigheid, maar bent u van alle gemakken voorzien.

https://www.leyhoeve.nl/