Boek op zoek
Image default
Zorg

Begeleid wonen voor jongeren in Nederland

Ben je tussen de 18 en 25 jaar en ben je op zoek naar mogelijkheden voor begeleid wonen voor jongeren? Maak dan gebruik van de wooncoaching van Leviaan. Deze organisatie biedt vanuit het project Kamers met Kansen een vorm van wooncoaching aan. Maak gebruik van de mogelijkheden voor begeleid wonen voor jongeren en binnen twee jaar ben je volledig klaar om op je eigen benen te staan.

Persoonlijke aanpak voor jongeren

Het begeleid wonen voor jongeren traject van Leviaan heet Kamers met Kansen. Ben je tussen de 18 en 25 jaar? Dan kun je deelnemen aan dit traject. Samen met een van de professionals bespreek je jouw persoonlijke doelen die je graag gerealiseerd ziet worden. Tijdens het begeleid wonen werk je samen met een coach aan je doelen. Profiteer van de persoonlijke aanpak en ondersteuning waar dit nodig is met Kamers met Kansen.

Samen naar oplossingen zoeken

Loop je ergens tegenaan? Wil je dingen veranderen om je gewenste leven te bereiken? Samen met professionals ga je op zoek naar je kwaliteiten. Om je gewenste leven te bereiken, moeten er wensen omgezet worden in bepaalde acties en plannen. Samen met Leviaan ga je op zoek naar passende oplossingen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je vertrouwen krijgt om zelf naar oplossingen te zoeken. Neem deel aan de trajecten en coaching en leer alle vaardigheden aan om zelfstandig te kunnen functioneren in de huidige maatschappij.

Kies voor begeleid wonen op een van de diverse locaties in het land

Leviaan biedt begeleiding bij psychische kwetsbaarheden. Heb je hier behoefte aan? Kies dan voor beschermd en begeleid wonen voor jongeren in een veilige omgeving. De diverse locaties zijn te vinden in Waterland, Zaanstreek en West-Friesland. Het project Kamers voor Kansen dat is gelanceerd door de organisatie, biedt begeleid wonen aan voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact op met de organisatie.

https://leviaan.nl/