Boek op zoek
Image default
Boeken en Tijdschriften

Jouw eerste boek drukken?

Van een jaarboek, jubileumboek of wellicht een scriptie uitbrengen. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het is gewoonweg mogelijk! Een boek drukken bij een expert is mogelijk en tevens ook nog eens betaalbaar. Bookadew beschikt over diverse gebonden boeken wat zij met plezier uit kunnen brengen. Daarnaast wordt alles geproduceerd onder één dak waardoor zij snel kunnen handelen en leveren.

Waarom een boek drukken

Heb je ooit de gedachten gehad om een boek op de markt te brengen met wellicht een verhaal. Maar nooit geweten dat je dit als particulier kan realiseren? Dan is het nu de hoogste tijd om het weer op te pakken en te realiseren! Bookadew maakt het namelijk mogelijk om een boek te drukken van de allerhoogste kwaliteit. Alle boeken die zij produceren worden overigens genaaid. Hierdoor blijft het enorm sterk en zal het mooi open liggen wanneer je het druk aan het lezen bent. 

Middels de website van Bookadew kun je een prijsopgave indienen. Hierin krijg je direct te zien wat de kosten gaat worden. Daarnaast krijg je een proefexemplaar die je als eerste in kunt zien. Is dit geheel naar wens? Wacht dan niet langer en geef akkoord zodat zij de resterende oplages kunnen bedrukken! Nadat je een bestelling hebt geplaatst ontvang je een mail waarin je de bestanden kunt aanleveren wat gedrukt moet worden. Vervolgens zal Bookadew dit controleren zodat je zekerheid krijgt dat het op de juiste manier wordt verwerkt.