Boek op zoek
Image default
Boeken en Tijdschriften

Hou het 1e jaar van je kindje bij in een invulboek

Een van de belangrijkste jaren uit het leven van een kindje kun je bijhouden in een mijn eerste jaar boek. Je bent in blijde verwachting van je eerste of tweede kindje, je partner is zwanger of iemand in je omgeving. Of iemand in je omgeving of je bent zeker onlangs bevallen en op zoek naar een boekwerk waaromtrent je de mooiste en meest dierbare herinneringen vast kunt leggen. In alle gevallen is een mijn eerste jaar boek een erge goede uitkomst.

Een mijn eerste jaar boek met of zonder elastiek

Je kunt er ervoor kiezen om een mijn eerste jaar boek met of zonder elastiek te bestellen. Een elastiek maakt het boekje net wat compacter en het ziet er ook nog eens heel leuk uit. Er zijn verschillende soorten elastieken verkrijgbaar en het boekje bestaat uit tientallen pagina’s van 250 grams papier. Je kunt er makkelijk op schrijven en het papier is stevig genoeg voor het inplakken van foto’s en polaroids. Oftewel, een perfect boekje voor het eerste levensjaar van ieder kindje. Kiest je binnenkort ook voor dit boekje?

Personaliseer het boekje met een leuke naamsticker

Wist je dat je het mijn eerste jaar boek helemaal kunt personaliseren? Door te kiezen voor een naamsticker, laat je direct zien voor wie het boekje bestemd is. Ideaal als het gezin (in de toekomst), uit meerdere kinderen bestaat. Het boekje heeft door de vierkante vorm een speels effect en de stevige kaft geeft het boekje direct een luxe en mooie uitstraling. Geef een creatieve draai aan de inhoud van het boekje en combineer de foto’s met leuke en dierbare teksten, quotes, stickers en kleurrijke tape met een printje.