Boek op zoek
Image default
Onderwijs

Geweldige hulp

Woorden vertalen is nog nooit zo makkelijk geweest met de hulp van de vertaalbalk van Van Dale. Het enige wat je moet doen is een woord in deze balk zetten en op ‘zoek’ drukken. Hiermee kan je makkelijk en door slechts één druk op de knop een woord vertalen in een taal naar keuze. De keuzes uit de diverse talen is enorm. Hieronder een paar voorbeelden:

  • Duits – Nederlands
  • Nederlands – Spaans
  • Nederlands – Italiaans

Niet alleen krijg je de vertaling te zien van een woord, maar ook meteen de betekenis. Voor veel mensen is deze balk een geweldige oplossing. Helemaal wanneer je een bepaald stuk tekst moet vertalen, maar je even niet weet hoe je dat moet doen. 

 

Woordenboek online

Het grootste woordenboek online is te vinden bij Van Dale. Je kan hiervoor een gratis app downloaden. Wel zo makkelijk om altijd een woordenboek bij de hand te hebben. Maar ook de woorden vertalen is echt een must om bij je te hebben. Helemaal nu de vakanties weer in aantocht zijn is het fijn om woorden te kunnen vertalen naar het land waar je op dat moment verblijft. Vaak is de communicatie in een ander land geen probleem. Maar mocht het wel een probleem gaan worden dan kan jij de vertaalbalk naar voren halen om zo de betreffende woorden op te zoeken.