Boek op zoek
Image default
Financieel

SurveyWorld review

Een ander bedrijf dat iets soortgelijks doet is SurveyWorld. Wanneer je online enquêtes in gaat vullen is de kans groot dat je dit bedrijf tegenkomt. Daarom hebben we ook een SurveyWorld Review voor je geschreven. 

Uitbetalen in geld bij SurveyWorld

In deze review van SurveyWorld kijken we in de eerste plaats hoe ze je uitbetalen. Veel vergelijkbare bedrijven betalen je namelijk uit in cadeaubonnen. Natuurlijk is dat nuttig, maar veel mensen geven de voorkeur aan echt geld. Bij SurveyWorld heb je de mogelijkheid om geld te ontvangen als beloning voor het invullen van een onderzoek.

Iets meer over de achtergrond van SurveyWorld

In deze korter SurveyWorld review is het misschien goed om iets te vertellen over hoe SurveyWorld werkt. Dit bedrijf maakt zelf namelijk geen enquêtes. Het bedrijf is enkel een doorgeefluik. Zij koppelen jou aan een bedrijf dat graag een enquête ingevuld wil hebben. SurveyWorld is een net bedrijf, in die zin dat het bedrijf netjes staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en dat het bedrijf een officiële BV is. Op dit punt kunnen we dan ook niets onbetrouwbaars ontdekken. Wel hadden de privacy-voorwaarden wel iets duidelijker gemogen van ons. 

Euroclix Review

In deze Panelclix review kijken we naar een redelijk groot bedrijf waar mensen betaald enquêtes in kunnen vullen. Panelclix is onderdeel van Euroclix. Dit bedrijf is een groot bedrijf, met een betrouwbare reputaties. Dat is al een goede start van deze Panelclix review. Er is echter meer over dit bedrijf te vertellen.

Wat doet Panelclix?

In het eerste deel van deze Panelclix review is het natuurlijk goed om even te beschrijven wat dit bedrijf precies doet. Panelclix maakt het mogelijk om op een makkelijke manier wat extra geld te verdienen. Je kan via dit bedrijf namelijk enquêtes invullen en je krijgt daar een beloning voor. Zo kan je maandelijks tot wel een paar honderd euro extra verdienen, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen.

Voordelen van Panelclix

Een belangrijk voordeel van dit bedrijf is dat ze veel verschillende enquêtes aanbieden. Dat is natuurlijk fijn, want hoe meer enquêtes je invult, hoe meer je verdient. Daarnaast is het ook prettig, omdat het best wel vervelend kan zijn om iedere keer enquêtes van hetzelfde soort in te vullen.

Panelclix Review: een betrouwbaar bedrijf?

In deze review van Panelclix vinden we het belangrijk om even te kijken naar de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Je laat immers je persoonlijke gegevens achter bij dit bedrijf en je wilt natuurlijk dat ze je op tijd uitbetalen. We hebben gezien dat dit bedrijf al sinds 1999 bestaat. Dat is een belangrijke indicatie voor de betrouwbaarheid van dit bedrijf.

https://www.meedoenaanonderzoek.nl/