Boek op zoek
Image default
Gezondheid

Start met yoga in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een nieuwe sport? Denk dan eens yoga. Een nieuwe lesgroep start eind september in  Capelle aan den IJssel? Yoga zorgt ervoor dat je bewustzijn wordt versterkt en zorgt ervoor dat je in het dagelijks leven kalm en helder blijft. Door het volgen van gezonde yoga in Capelle aan den IJssel leert je om beter om te gaan met de uitdagingen en geluksmomenten in het leven.

Wat biedt yoga in Capelle aan den IJssel?

Yoga is een sport die door veel mensen wordt uitgeoefend die last hebben van stress. Stress is niet altijd slecht en soms ook noodzakelijk om beter te kunnen presteren, maar om het moment dat je stress niet meer kunt loslaten is het wel slecht. Yoga in Capelle aan den IJssel kan dan een oplossingen zijn. Yoga leert je namelijk om te ontspannen. Je leert niet alleen je lichaam te ontspannen, maar ook je geest. Je groeit zowel geestelijk als lichamelijk, waardoor je je vitaler en energieker voelt. Tijdens de lessen draait het op ademhaling. Je leert op een natuurlijke wijze te ademen, waardoor je je bewust wordt van ontspanning. Door je te concentreren om je ademhaling wordt je lichaam flexibel en je geest stiller. Dit zorgt voor een uitgerust en fit gevoel

Start lesgroep september

Wanneer je wilt starten met yoga in Capelle aan den IJssel kun je je opgeven via de website. De eerste les vindt plaats op dinsdag 2 september. De lessen bij yoga in Capelle aan den IJssel zijn altijd volgens een vast ritme omgebouwd. De start is altijd een meditatie, waarbij je je concentreert op jezelf. Daarna volgen er een aantal rek en -strekoefeningen, dan wel afgewisseld met muziek. Ook wordt de les weer afgesloten met een meditatie om tot rust te komen. Geïnteresseerd? Meld je dan aan voor een proefles.