Boek op zoek
Image default
Beauty en verzorging

Meer zelfvertrouwen middels assertiviteitstraining

 

Assertiviteitstraining is een goede manier om meer zelfvertrouwen te kweken. Zelfvertrouwen hebben maakt het leven een stuk makkelijker. Met zelfvertrouwen haal je het beste uit jezelf. Het zou dus zonde zijn wanneer je een gebrek hebt aan dit vertrouwen in jezelf. Wij helpen je daarom graag met het winnen van zelfvertrouwen door middel van assertiviteitstraining. Tijdens deze trainingen zal de meeste aandacht naar jou gaan, jij zal centraal staan. Doordat we al veel jaren actief zijn op dit gebied weten we precies waar we naar moeten kijken. Samen zullen we op zoek gaan naar jouw kwaliteiten en vaardigheden. Wanneer je deze eenmaal herkent sta je een stuk steviger in je schoenen. Je zult hier veel dus plezier aan beleven.

 

Voor wie bedoeld?

 

Het is moeilijk om te herkennen wanneer je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt. Een assertiviteitstraining is wat voor jou als je het liefst meningsverschillen vermijdt. Ook geen ‘nee’ durven zeggen is een teken dat je wel wat extra zelfvertrouwen kan gebruiken. Wanneer je het eng vindt om voor grote groepen te presenteren kan je ook goed assertiviteitstraining gebruiken. Samen zullen we het beste uit je naar boven halen. Er zijn verschillende oorzaken voor dit probleem. Afhankelijk van de oorzaak kijken we naar wat de juiste aanpak is.

 

Hoe een training eruit ziet

 

Een assertiviteitstraining kan individueel plaatsvinden, maar ook in een kleine groep van maximaal zes personen. Zo zal er altijd veel aandacht naar jou toe gaan. Iedereen krijgt zo de training die hij of zij nodig heeft. Voordat de assertiviteitstraining begint zullen we samen bespreken wat jouw doelen zijn. Op die manier kunnen we de training goed voorbereiden en jouw doelen zo snel mogelijk bereiken. Via het contactformulier op onze site kan je je inschrijven voor de trainingen. Wanneer je vragen hebt kan je ons gerust bellen.