Boek op zoek
Image default
Beauty en verzorging

Ik wil een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie (klik hier voor de website) is soms nog een beetje een taboe. Hoe kan dit en hoe kan het dat we ons nog steeds zo druk maken over wat de ander doet. Helaas heeft een plastische chirurgische ingreep nog steeds een nare nasmaak. Toch wordt er wel steeds meer gebruik gemaakt van alle mogelijkheden. Het kan zijn dat je er jonger uit wilt zien, misschien is het een beetje voor het voorkomen van ouder worden. Toch hoeft het niet zo te zijn dat de enige reden is dat iemand er mooier uit wilt zien. Soms zijn bepaalde ingrepen ook puur praktisch.

Praktische ingrepen; ooglidcorrectie

Wanneer is iets praktisch? Kijk bijvoorbeeld naar vrouwen die een hele grote cupmaat hebben. Dit kan soms erge rugpijn veroorzaken. Het is namelijk niet altijd fijn om grote borsten te hebben en daarom zijn er medische redenen om een borstverkleining te doen. Wat ook kan is een borstvergroting bij vrouwen die bijna geen borsten hebben. Dit kan erge onzekerheden veroorzaken. Om deze reden laten sommige vrouwen een borstvergroting doen. Dit is niet met als enige reden; het is mooier. Nee, want de onzekerheid kan veel negativiteit veroorzaken in het dagelijks leven. Dit geldt bijvoorbeeld ook bij vrouwen die geen borsten meer hebben omdat ze borstkanker hebben gehad. Je mist hierna toch een groot deel van je vrouwelijkheid. Dit is zeer moeilijk om te accepteren. Een ooglidcorrectie kan ook medische redenen hebben. Het kan namelijk zijn dat de oogleden erg gaan hangen vanwege de leeftijd. Dit kan soms veroorzaken dat iemand niet meer goed kan kijken. Hierdoor houdt deze persoon vaak zijn hoofd naar achter waardoor een ongelofelijke druk om de nek wordt gezet. Als dit het geval is, komt het wel eens voor dat iemand deze ingreep laat doen.

Ooglift

Stel, je bent hier geïnteresseerd in, wat moet je doen? Een bedrijf met veel ervaring en een bedrijf dat wij erg kunnen aanprijzen is het bedrijf Ooglift. Zij doen al jaren zulk soort ingrepen en dat maakt dat ze veel kennis hebben op dit gebied. Ook doen ze voorzichtig. Zo heb je altijd eerst een intake gesprek geheel vrijblijvend. Hierna kom je op bezoek en kunnen ze je goed helpen.