Boek op zoek
Image default
Beauty en verzorging

Een oogschaduw palet om de opties open te houden

Make up is voor vrouwen vaak belangrijk. Zo zijn vrouwen dol op een oogschaduw palet. Dit is oorspronkelijk iets wat schilders gebruiken zodat ze in een handomdraai toegang hebben tot allerlei verschillende kleuren. Een oogschaduw palet is hetzelfde idee, maar dan voor het gezicht. Bij Beauty88 kun je dit product bestellen. Bekijk verschillende palettes in onze webshop.

De voordelen van een oogschaduw palet

In deze alinea ga ik dus schrijven over de voordelen van een oogschaduw palet, er zijn er immers veel. Je kunt ook terecht bij een van de medewerkers van Beauty88, die hebben hier veel ervaring mee en kunnen je er meer over vertellen. Zij hebben al veel klanten geadviseerd. Een oogschaduw palet heeft wel als voordeel dat het erg handzaam is en er niet verschillende potjes tegelijk open moeten staan zodra je je oogleden met de door jou gekozen kleuren wil bedekken. Bij Beauty88 kunnen ze u hier veel meer over vertellen. Neem bijvoorbeeld contact op met de klantenservice: zij zijn altijd bereid om je vragen te beantwoorden.

Een groot voordeel van de make-up van Beauty88 is dat veel van onze make-up dierproefvrij is (de uitzondering hierbij is Max Factor). Ook hebben wij veel producten die vegan-friendly zijn. 

Een oogschaduw palet dus

In deze blog heb ik een kort stuk tekst uitgelegd wat de voordelen van een oogschaduw palet zijn. Wil je meer informatie over dit product of heb je interesse in andere producten van Beauty88 kijk dan eens op hun website of neem vrijblijvend contact op. Als je een oogschaduw palet voor 16:30 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis. Bestel je voor 40 euro of meer? Dan verzenden wij de producten gratis. Nog een voordeel: vanaf 30 euro mag je een gratis keuze cadeau uitkiezen. Bestel vandaag nog om van deze actie te kunnen profiteren.

Oogschaduw palet retourneren

Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, je kunt het oogschaduw palet eenvoudig aan ons retourneren (let op: de retourkosten hiervoor zijn voor je eigen rekening). Zodra wij de make-up hebben ontvangen in de ongeopende verpakking (waarbij de sealing nog intact is) storten we het totaalbedrag terug op je rekening.