Boek op zoek
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket aanschaffen

Wat is een lamelparket (klik hier voor de website) precies en waar kun je het krijgen. Lamelparketten worden gezien als een makkelijkere manier van het leggen en onderhouden van een vloer. Het is daarom ook heel populair. Je ziet dit terug van gezinswoningen tot studentenkamers. Het is vaak zeer stabiel en bij de meeste lamel parketten kun je zelfs vloerverwarming toevoegen. Daarom is het een zeer goede manier voor op de vloeren. Lamel parketten zijn mooi voor op de vloer en totaal niet moeilijk te leggen. Het is meer dan laminaat, maar niet zo heftig als een volledige houten vloer.

Waar kan ik een lamelparket krijgen?

Ten eerste is het belangrijk om te weten waarvoor je het gebruikt. Voor welke ruimte wil je een nieuwe vloer en hoeveel wil je ervoor uitgeven. Een andere vraag is hoeveel je ervoor wilt uitgeven en welke soort je nodig hebt. De meeste kunnen bijvoorbeeld vloerverwarming aan, maar dit geldt niet voor alle lamel parketten. Daarom is het belangrijk om goed te weten waarom je het wilt gebruiken. De volgende vraag gaat over waar je dit kunt aanschaffen. Dit kan bij Bax Houthandel. Zij hebben een enorm assortiment met verschillende producten waaronder deze parketten. Ook hebben zij een speciale maand deze maand. Het is namelijk feestmaand bij Bax Houthandel. Zij vieren namelijk een groot feest. Het is namelijk het oprichtingsfeest en omdat het zo goed gaat vieren ze dit een hele maand. Hoe ze dit vieren? Onder andere met veel kortingen. De hele maand is er een grote korting. Dit geldt niet alleen voor de lamel parketten, maar ook voor de andere producten die op de site staan.

Feestmaand van Bax Houthandel

De hele maand is er 10% korting op alle producten. Dit is natuurlijk enorm veel. Daarom is het verstandig om, als je geïnteresseerd bent, deze maand toe te slaan en de lamellen te kopen. Ze vieren dit namelijk maar één maand per jaar en het is interessant om te ziet hoeveel het scheelt. Ben je nou nieuwsgierig geworden? Mooi! Ga vooral een kijkje nemen en kies welke lamellen bij jou passen! Bax Houthandel staat voor jou klaar en heeft voor iedereen wel iets.