Boek op zoek
Image default
Auto’s en Motoren

Hyundai auto’s

Hyundai is al lang niet meer weg te denken van de Nederlandse wegen en geldt ondertussen als een van de grootste autoproducenten ter wereld. Hyundai moet met de verschillende modellen de concurrentie aangaan met merken als Volkswagen, Ford, Peugeot en Mazda en is van origine een Zuid-Koreaans merk.

Hyundai heeft totaal verschillende modellen in de markt gezet

Bijzonder aan Hyundai is wel dat het totaal verschillende modellen in de markt heeft gezet. De meest populaire modellen zijn ongetwijfeld de i10, de 120 en i30, de Ioniq, Kona, Tucson, ix35 en Nexo. De Ioniq Electric, Kona Electric en de Ioniq Hybrid zijn de modellen uit de elektrische hybride lijn van de Zuid-Koreaanse autoproducent. Van deze modellen zijn de Kona en de Ioniq Electric volledig elektrisch. Hyundai verkoopt behalve elektrische auto’s ook een heuse waterstofauto in de vorm van de Nexo, een auto die is uitgerust met brandstofcellen. Deze brandstofcellen zijn in staat om waterstof om te zetten in elektriciteit en met die elektriciteit wordt vervolgens de elektromotor weer aangedreven.

Bij pech doe je een beroep op RoadGuard en heb je altijd een monteur in de buurt

Auto pech hulp nodig? Uiteraard denk je daar niet meteen aan als je een Hyundai hebt aangeschaft. Toch kun je te maken krijgen met pech onderweg. In dat geval kun je prima een beroep doen op RoadGuard van Centraal Beheer. Zij bieden je pechhulp, zonder dat je eerst verplicht een abonnement af hoeft te sluiten. Je betaalt alleen voor pechhulp als dat noodzakelijk is en door gebruik te maken van de speciale app kun je zien welke monteur naar je toe komt en hoelang dat nog gaat duren. Met RoadGuard heb je de zekerheid dat er altijd een monteur in de buurt is mocht je te maken krijgen met pech onderweg. En dat is best een geruststellende gedachte.