Boek op zoek
Image default
Auto’s en Motoren

Particulier leasen auto

Je bent tegenwoordig nergens meer als je geen auto hebt. Zelfs in een klein land als Nederland zijn de afstanden behoorlijk groot, vooral als je alles op de fiets moet doen. Daarom is het ontzettend handig om zelf een auto te hebben. Maar een auto kan behoorlijk duur zijn in de aanschaf. En als je een tweedehands auto koopt, dan loop je het risico dat er continue iets kapot gaat. Ook dat kan behoorlijk in de kosten lopen. Dus wat is nu het verstandigste om te doen? Je wilt immers ook gebruik kunnen maken van een auto.

Gemak van zakelijk auto leasen 

Als je een groot gezin hebt dan is het bijna onmogelijk om alle boodschappen op de fiets te doen. Dan krijg je alle spullen lang niet in een keer mee. Een auto is dan erg handig. Ook als de kinderen naar vriendjes en vriendinnetjes gebracht moeten worden, of naar de sportvereniging of naar school, dan is het erg handig om zelf een auto te hebben. Er is nu gelukkig een oplossing voor mensen die zelf niet genoeg geld hebben om een fatsoenlijke auto aan te schaffen. Je hoeft dan niet meer door weer en wind te fietsen of het openbaar vervoer te gebruiken.

Handige oplossing

Via je werkgever een bedrijfsauto leasen is al jaren mogelijk. Maar goed nieuws voor alle particulieren. Je kunt nu ook zelf een auto leasen, zonder dat je daar een werkgever voor nodig hebt. De mogelijkheden zijn vandaag de dag al enorm en als dit voor jou een goede oplossing is, kijk dan maar eens rustig rond op internet naar alle mogelijkheden en aanbieders voor het leasen van een auto. Er is ontzettend veel informatie te vinden en ook de prijzen per aanbieder kunnen verschillen. De fiets hoef je dan alleen nog maar in de zomer te pakken.

 

https://www.autoleasecentrale.nl/