Boek op zoek
Image default
Auto’s en Motoren

Kwaliteitsproducten en goede service bij Paruzzi

Ben jij als Volkswagen liefhebber nog niet bekend met Paruzzi.com? Het is de hoogste tijd voor een kennismaling. Wij vertellen je wat deze website en webshop voor jou kan betekenen. De site staat boordevol handige info. Zo worden onder meer het koppelingssysteem, de dashboardinstrumenten en de startmotor Kever beschreven. Ook het complete aanbod VW Classic parts staat online. We beschrijven een aantal essentiële Kever onderdelen die je 24/7 kunt kopen.

-Een 5 panelen binnenspiegel van het bekende RaceTrim label. Elk deel van deze spiegel is onder een andere hoek geplaatst. De blinde / dode hoeken verdwijnen hierdoor en jij kunt veilig en comfortabel de weg op. Eventueel kun je er een roestvrijstalen lijst bij bestellen.

-Een aluminium rooster voor onder de achterruit met 50 gleuven. Dit ventilatierooster, gemaakt in Paruzzi-beheer, is zonder gereedschap aan te brengen. Het is gemaakt van aluminium, net als het originele rooster.

-Eem motorklep voor de Kever sedan 8.1964 tot en met 7/1966. De uitvoeringen tot en met 7/1957 zijn zowel geschikt voor de Kever sedan als de cabriolet. Het cabriolet model heeft koelgleuven en afwateringsbakken.

-Een verchroomd benzinefilter dat precies zo functioneert als een universeel filter, met als pluspunt dat dit filter schoongemaakt kan worden. De filtering is uitstekend, zelfs water wordt door het benzinefilter meegenomen. Reinigen doe je door de twee uiteinden los te maken. Door het glas heen, zie je goed of je al het vuil hebt weggehaald.

Bestellen op Paruzzi.com betekent in de meeste gevallen dat je snel geleverd krijgt. Het kan echter voorkomen dat een product voor het Kever chassis, het uitlaatsysteem of de motor niet op voorraad is. Langer dan twee weken hoef je er in die gevallen zeker niet op te wachten. Als je voor 50 euro of meer bestelt, dan betaalt Paruzzi de bezorgkosten. Voordat onderdelen worden verstuurd, zijn ze uitgebreid getest en gecontroleerd in de werkplaats. Kwaliteit is dus gegarandeerd bij Paruzzi. De wettelijke regels en voorschriften wat betreft retourneren, worden nageleefd. Bij iedere aankoop geldt een bedenktijd van 14 dagen. Dit is zo bepaald omdat jij online – in tegenstelling tot een fysieke winkel- nooit 100% zeker weet hoe het gekochte eruit ziet en functioneert. Als je iets terugstuurt naar Paruzzi, krijg je het aankoopbedrag teruggestuurd, zodra het geretourneerde ontvangen is.

https://www.paruzzi.com/nl