Boek op zoek
Image default
Auto’s en Motoren

Rijschool in Leiden

Is het al zover dat jij voor je rijbewijs kunt gaan ? En ben je al opzoek geweest naar een geschikte rijschool, waar jij persoonlijke aandacht en een vaste rij instructeur krijgt ? Nog niet ? Je bent dan vanaf nu terecht bij de fantastische rijschool in Leiden. De rijschool in Leiden  wil jouw graag helpen, wanneer jij je eerste stap zet voor het behalen van jouw rijbewijs B. De rijschool in Leiden wil graag kennis met je maken, door het zelf ontwikkelde software programma. Bij de rijschool in Leiden rij je in de nieuwste auto en heb je de ruimte om alvast een voorproefje te nemen en achter het stuur plaats te nemen en ons te wijzen wat je al kunt.

Waarom  kiezen voor de rijschool in Leiden ?

Kiezen voor de rijschool in Leiden wil zeggen kiezen voor de eigen ontwikkelde app die jij ter beschikking zult krijgen, rijden op de examenroutes, waardoor je optimaal voorbereid bent op het praktijkexamen en een rijschool die elk jaar een bijscholing volgt om op de hoogte te blijven van de nieuwe regels.De app die is ontwikkeld door de rijschool in Leiden heeft als doel de slagingskans van iedereen die rijles volgt te verhogen. Alle vorderingen worden via de app gevolg, waardoor we je ook kunnen monitoren. De les onderdelen voor het examen van de rijschool in Leiden, zijn ook terug te vinden op de app.

Contact en informatie over de rijschool in Leiden

Indien je meer informatie wil over de rijschool in Leiden, of als je je wilt inschrijven of een afspraak wilt maken voor een proef les, kun je ons altijd bellen of een e-mail sturen.  Wij maken dan een afspraak met je wanneer je kunt langskomen voor de proefles of wanneer jij zou kunnen beginnen met lessen bij de rijschool in Leiden.