Boek op zoek
Image default
Financieel

De verschillende accountants bij accountantskantoor Oldenzaal

Er zijn veel verschillende soorten accountants met verschillende werkzaamheden. Bij accountantskantoor Oldenzaal zijn er  drie verschillende soorten accountants werkzaam. Dat zijn openbaar accountants, intern accountant en een accountant in business

Openbaar accountant bij accountantskantoor Oldenzaal

De openbaar accountants bij accountantskantoor Oldenzaal zijn verbonden aan het accountantskantoor Oldenzaal. Ze werken in opdracht van cliënten. Of het nu voor instellingen, de overheid, of grote, middelgrote of kleine ondernemingen is De accountants van accountantskantoor Oldenzaal is een wettelijke controleur. Hij controleert de administratie voor alle bedrijven die een verplichting hebben om een jaarverslag te maken. Ook gaan ze vaak naar de cliënten toe. Ook om advies te geven over de administratieve organisatie. Daarnaast werken er bij accountantskantoor Oldenzaal ook een aantal intern accountants. Ze zijn in feite in loondienst bij het accountantskantoor Oldenzaal maar worden gedetacheerd bij grote ondernemingen en instellingen die zelf een afdeling accountantcy hebben. Een intern accountant werkt binnen een bedrijf met maar een klant: het bedrijf waarvoor hij/zij werkt. Als laatste heeft accountantskantoor Oldenzaal ook nog ee afdeling met een accountant in business. Deze accountant heeft wel de accountancydiploma s heeft, maar bekleedt een hele andere functie binnen het accountantskantoor Oldenzaal. Zo is hij bijvoorbeeld financieel manager of manager van een team accountants.

Titels accountants

De accountants van het accountantskantoor Oldenzaal hebben ook allemaal een titel. Er zijn twee verschillende soorten titels die accountants kunnen hebben, namelijk AA of RA. AA staat voor Accountants Administratieconsulent. RA staat voor Registeraccountant. Ondanks een aantal verschillen hebben AA en RA accountants dezelfde bevoegdheden. Beiden mogen een accountantsverklaring afleggen en handtekeningen op jaarrekeningen zetten.  Bij accountantskantoor Oldenzaal werken dan accountants met een AA titel of een RA Titel. Wil je meer weten over de diensten van accountantskantoor Oldenzaal? Kijk dan op de website voor meer informatie.