Boek op zoek
Image default
Woning en Tuin

De naambordenspecialist heet met recht specialist.

We hebben het over dé expert als het om naamborden en huisnummers gaat. Zo kun je er terecht voor simpele, goedkope bordjes van kunststof en voor luxere design naamplaten. Ben je ondernemer en zoek je een modern uithangbord? Het assortiment van De naambordenspecialist zal je verrassen!

Ze zijn er van diverse materialen, in meerdere kleuren en kleurencombinaties en ook de afmetingen wisselen sterk. In feite maakt het niet uit wat voor business jij runt. Heb je een honden trimsalon aan huis, ben je freelance tekstschrijver en werk je voornamelijk van huis uit of ben je huisarts en staat je praktijk naast de woning. In deze en veel meer gevallen is een duidelijk leesbaar en aantrekkelijk uithangbord aan te raden. Afhankelijk van je werkzaamheden kun je gaan voor een chique stijl, voor iets minimalistisch of je kiest juist voor een bont en opvallend bord. Vergeet bij je bestelling niet het logo van de firma mee te sturen!

Met of zonder afbeelding?

Een houten naambord past bij de meest uitlopende soorten woningen. Ze kunnen de entree van je woning echt meerwaarde geven door de warme uitstraling. Hout leent zich ervoor de tekst op diverse manieren aan te brengen. Schilderen is een optie, net als graveren en lakken. En wil je er een fleurige afbeelding op hebben, dat doen de vakmensen van De Naambordenspecialist graag voor je. Bloemen en dieren worden vaak aangevraagd. Een idyllisch huisje, boom, auto of boot ook.

Snel in huis

Bestellen gaat snel en makkelijk. Als je klikt op het houten naambord van jouw keuze, verschijnen een aantal invulvelden. Kom je er niet uit of twijfel je? Dit zijn de contactgegevens van De Naambordenspecialist: -telefoonnummer vanuit Nederland: 0251 241364; -telefoonnummer vanuit het buitenland: +31 251 241364; -email: info@denaambordenspecialist. Mails worden op werkdagen beantwoord. De telefoon wordt dinsdag, donderdag en vrijdag opgenomen tussen 10:00-12:30 en 13:30-18:00. Zaterdagen kun je bellen van 10:00 tot 17:00.

https://www.denaambordenspecialist.nl