Boek op zoek
Image default
Woning en Tuin

Het beste verhuisbedrijf

 

U bereid zich voor op een verhuizing naar Lelystad. U weet niet precies waar u moet beginnen, logisch want verhuizen doet u niet dagelijks. U heeft ongetwijfeld al het een en ander opgezocht op internet, wat komt er bij een verhuizing kijken en waar dient u rekening mee te houden? Dit zijn lastige vragen wanneer u nog niet eerder bent verhuisd. Om u alvast van de nodige informatie te voorzien hebben we voor u een aantal aandachtspunten op een rijtje gezet. 

 

Kies voor Erkende Verhuizers 

Niet ieder verhuisbedrijf is een Erkend Verhuisbedrijf. Erkende Verhuizers is een organisatie waar alleen de betere verhuisbedrijven bij aangesloten zijn. Oomen Verhuizers in een verhuisbedrijf dat is aangesloten bij deze organisatie. Door uw verhuizing uit te laten voeren door een bedrijf als Oomen Verhuizers bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit vakpersoneel, apparatuur en service. Ook bent u verzekerd tot een bedrag van 100.000. Kortom: kies voor kwaliteit, kies voor een Erkend Verhuisbedrijf als Oomen Verhuizers.

Efficiënt inpakken met autolock verhuisdozen

Verhuisdozen kopen is lastiger dan u denkt. Waar u voorheen wellicht uw dozen kocht bij de bouwmarkt zoekt u nu een doos die NIET uit elkaar valt als u hem optilt. Autolock verhuisdozen zijn binnen één seconden klaar voor gebruik en zullen niet scheuren of inzakken. Met extra zwaar dubbelgolf karton bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit verhuisdozen.

Ruimte te kort? Regel extra opslagruimte

Uw zolder staat helemaal vol en uw schuur puilt uit van alle rotzooi, herkenbaar? Regel nu snel en eenvoudig extra opslagruimte in de omgeving Almere od Lelystad. Oomen Opslag brengt uw opslagruimte naar u toe! U laadt op eigen tempo uw spullen in de opslagruimte waanre deze word geplaatst in het modernste opslagcentrum ter wereld. Onder bewaking van 27/7 camera’s, trillingsesdoren en bevoegd personeel zijn uw spullen nergens veiliger opgeslagen dan bij Oomen Opslag. Boek HIER snel en eenvoudig uw opslagruimte.

 

https://oomenverhuizers.nl/