Boek op zoek
Image default
Eten en drinken

Voortreffelijke Confit de Canard

confit de canard klinkt niet alleen chique maar is ook nog eens super lekker. Haal de Franse keuken in huis met dit overheerlijke stukje gevogelte. Bereid het met een paar gebakken aardappeltjes en een frisse salade en je hebt zo een prachtige maaltijd op tafel staan. Maar als je dan de Confit de Canard wilt aanschaffen, wil je natuurlijk wel de beste in huis hebben. Bij de webshop van het vleesatelier ben jij aan het juiste adres. Met zijn ruime aanbod van uniek en heerlijk vlees kun jij zeker je gasten of gezin tevreden stellen met een top chef gerecht. Ook voor een Confit de Canard van goede kwaliteit kun je terecht op de webshop.

Het beste vlees bij vleesatelier LeJean

Vlees van topkwaliteit, daar draait het allemaal om bij het vleesatelier. In 2017 is de webshop opgericht met zijn acht categorieën aan vlees. Je kunt er terecht voor de smaakvolle klassiekers zoals rundvlees, kip of ander gevogelte en varkensvlees. Maar met bijzondere wensen ben je ook bij het vleesatelier aan het juiste adres want er is ook Halal vlees en exotisch vlees te vinden in de webshop. Nu vraag je je wellicht af wat er wordt bedoeld met exotisch vlees. Denk dan aan een stukje kangoeroe, zebra of krokodillen vlees. Het is zeker het proberen waard! Wat je ook uiteindelijk besteld, een smaaksensatie is gegarandeerd bij ons vlees.

Soorten Confit de Canard

Bij de webshop van het vleesatelier heb jij de luxe om te kunnen kiezen tussen verschillende soorten Confit de Canard. Ten eerste heb je de verse Confit de Canard en een Confit de Canard set voor als je het helemaal zelf wilt maken. Zo maak je pas echt een goed indruk op je gasten. Daarnaast heb je nog de Confit de Canard in blik of in pot. Ook vind je op de webshop eenden maagjes en eendenvet. Tip: wil jij het gerecht helemaal op en top afmaken? Bak dan de aardappeltjes in eendenvet. Er bestaat geen lekkerder manier om ze te bereiden!

Bestelling bezorgen of afhalen?

Bij de webshop van het vleesatelier heb jij de luxe om jouw bestelling bij je thuis te laten bezorgen. Koop meteen een voorraadje aan vlees, want je krijgt namelijk bij een bestelling van boven 50 euro gratis verzending. Je kunt natuurlijk ook de bestelling komen ophalen in onze fysieke winkel als je dat liever hebt. Het adres is op Veenpoldersweg 22 in Leidschendam