Boek op zoek
Image default
Woningen

Veel verschillende soorten eiken vloeren

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een eiken vloer (klik hier voor de website)? U bent dan op weg om een hele goede keuze te gaan maken! De eiken vloeren van Bax Houthandel zijn van erg goede kwaliteit en daarnaast erg mooi geprijsd. Wij begrijpen dat het nog erg lastig is om de goede eiken vloer voor uw huis uit te kiezen. Wij bieden u namelijk erg veel mogelijkheden op het gebied van eiken vloeren aan en wij horen daardoor vaak dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Daarom vertellen wij u nu alle ins- en outs over eiken vloeren en komt u te weten welke eiken vloeren er allemaal zijn.

Soorten eiken vloer 

Eiken vloeren kun je kort gezegd onderverdelen in drie categorieën. Ten eerste heb je het eiken lamelparket. Binnen deze soort, hebben wij weer twee andere soorten: het budget lamelparket en het gewone lamelparket. Bij deze vloeren spreken we van een vloer met een houten toplaag en een onderlaag van multiplex. Hierdoor creëren wij een aantal voordelen, zo vermijden wij vuren latjes hiermee. Deze vuren latjes zijn van een kwalitatief minder goede kwaliteit. Ten tweede hebben wij een massief houten vloer. Deze vloer is gemaakt van twintig millimeter massief eiken hout. Tenslotte hebben wij ook nog de speciale vloeren. Hierbij bieden wij ontzettend brede lamelparket planken aan van wel 33 centimeter breed! Ook is het mogelijk om te kiezen voor een grotere moderne visgraat.

Altijd de scherpste prijs

Het voordeel van de eiken vloeren van Bax Houthandel, is dat onze vloeren in een eigen fabriek worden geproduceerd. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat de kwaliteit erg goed is en dat de eiken vloeren altijd beschikken over de scherpst mogelijke prijs. U heeft al een eiken vloer voor maar € 17,95/m2. Wanneer u weet welke eiken vloer uw voorkeur heeft, dan kunt u gaan kijken naar de afwerking. Op onze website treft u alle informatie die u nodig heeft wanneer het gaat om de afwerking van eiken vloeren.

Contact opnemen

Neem vooral een kijkje op onze website of neem contact met ons op om te kijken welke eiken vloer het beste bij u past. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen en alle eiken vloeren in het echt te zien, onze adviseur zal u dan alles vertellen over de voor- en nadelen van de eiken vloeren.