Boek op zoek
Image default
Beauty en verzorging

Tandimplantaten in Turkije is veel goedkoper

Tandimplantaten laten zetten in Turkije biedt de perfecte oplossing voor mensen die één of meerdere tanden en kiezen ontbreken. Een implantaat is een kunstmatige tandwortel die in het wortelkanaal van de ontbrekende tand wordt geplaatst. Bovenop de implantaat komt een kroon, brug of overkappingsprothese. Tandimplantaten kunnen zowel in de bovenkaak als in de onderkaak geplaatst worden. Ze zijn even groot als een echte tandwortel. De behandeling vindt onder plaatselijke verdoving plaats, waardoor u tijdens de behandeling geen enkele pijn voelt. Tandimplantaten in Turkije zijn zeer aantrekkelijk, omdat de prijzen hier veel lager liggen. Bent u benieuwd naar de kosten; dan kunt u contact met ons opnemen.

De behandeling voor tandimplantaten in Turkije

De tandimplantaten zijn gemaakt van titanium; een soort metaal. Dit soort metaal wordt goed verdragen door ons lichaam. Implantaten zijn in vele soorten en verschillende lengtes en diameters verkrijgbaar. De behandeling voor het aanbrengen van tandimplantaten in Turkije bestaat uit een aantal fases. Ten eerste kijken we samen met u naar de verschillende mogelijkheden die er voor u beschikbaar zijn. Indien blijkt dat u behoefte heeft aan aanvullende behandelingen, zoals het verbreden van de kaakwal of het uitvoeren van een kaakbot-opbouw, bespreken we dat ook meteen met u. Tijdens de behandeling voor het aanbrengen van  tandimplantaten in Turkije, worden de implantaten onder plaatselijke verdoving in het kaakbot geplaatst.

Tandimplantaten in Turkije bieden een permanente oplossing

Een implantaat biedt u een permanente, comfortabele en esthetische oplossing. Als u weer vol zelfvertrouwen wilt praten en lachen, dan kunt u zeker nadenken over tandimplantaten in Turkije. Tandimplantaten zijn extreem sterk, brengen vrijwel geen risico’s met zich mee en blijven vele jaren zitten. Daarnaast werken we altijd met de beste materialen van de meest toonaangevende fabrikanten. Wilt u meer informatie over tandimplantaten in Turkije of wilt u weten hoe de ingreep precies plaatsvindt? Dan kunt u contact met ons opnemen voor een consult. Bovendien regelen we de reis graag voor u.