Boek op zoek
Image default
Meubels

Oplossing voor losse pasjes en een te volle portemonnee

Oplossing voor losse pasjes en een te volle portemonnee

Een herkenbaar probleem voor velen: iedere winkel heeft een spaarprogramma met bijbehorend pasje, je hebt meerdere bankrekeningen met bijbehorend pasje, een creditcard, je rijbewijs, donorregistratie, je zorgverzekeringspas, je ov chipkaart, de voetbal lidmaatschapspas van je kind.  zo kunnen we nog wel even doorgaan. Al deze items zorgen voor een veel te volle portemonnee of een rommel in je tas. In het ergste geval, liggen de pasjes gewoon thuis wanneer je ze nodig hebt. Wanneer je vaak naar een pasje staat te zoeken in je broekzak, jaszak, tas – maar deze nergens kan vinden, weet je dat het tijd is voor een verandering. Pasjes niet bij je, kwijt of tijd verspillen aan eindeloos zoeken is verleden tijd, vanaf nu zitten ze allemaal netjes in je pasjeshouder.

Veiligheid

In Nederland zijn er zijn gemiddeld 15.000 gevallen van zakkenrollen per jaar. Vaak is hun werk makkelijk, omdat mensen hun kostbare items niet goed en veilig bij zich dragen. Hierdoor kunnen zakkenrollers makkelijk briefgeld en pasjes uit mensen hun zakken of tassen stelen. Pasjes en portemonnees staan allebei in de top 5 van spullen die men het vaakst kwijt raakt. Pasjes staat op de derde plaats met 16% en portemonnees op de vijfde plaats met 8%. Dit komt omdat we ze altijd bij ons hebben, dus er is een grotere kans dat we deze items onderweg verliezen. Je bankstel zul je bijvoorbeeld niet snel verliezen, die neem je immers nooit mee. We gebruiken ze ook vaak en ze zijn klein, waardoor er een grotere kans is dat we ze eens kwijt raken of op de verkeerde plek leggen. Bovengenoemde twee zaken brengen met zich mee, dat het belangrijk is om onze pasjes en andere kostbare items goed op te bergen. Zo wordt een hoop stress en gedoe voorkomen. Pasjeshouders brengen zekerheid, veiligheid en, ook niet onbelangrijk, geordendheid.

Pasjeshouders voor dames

In deze moderne tijd, waar we bijna niet meer met losgeld betalen en veel digitaal doen, zijn pasjes wat het meest ruimte in neemt in onze portemonnee. Maar toch heeft een groot aantal mensen vaak nog wel een paar andere dingen die ergens kwijt moeten. Wat losgeld, een muntje voor de supermarkt, een foto van je kinderen en andere items die je bij je draagt voor het geval dat. Ben je zo iemand? Dan is pasjeshouder dames een uitvinding. Net even wat meer plek voor extra’s, terwijl je ook nog tot 10 pasjes kwijt kan.

Pasjeshouders voor heren

Het grootste verschil tussen heren en dames als het om portemonnees gaat is misschien wel dat heren hun portemonnee graag in hun broekzak dragen, waar vrouwen deze vaak liever in hun tas of jaszak dragen. Voor heren is de maat dus belangrijk. Deze pasjeshouder heren passen goed in je (achter)zak en je kan er ook nog wat kleingeld en briefgeld in kwijt.

Kortom

Pasjeshouders zijn een stijlvolle, veilige en geordende oplossing voor dagelijks gedoe van veel mensen. Het maakt het leven net iets makkelijker en veiliger.