Boek op zoek
Image default
Woningen

Northsea Invest op grote schaal op zoek naar huizen

Northsea Invest is op zoek naar woningeigenaren die hun woning goed en snel wensen te verkopen. Northsea Invest is een landelijke vastgoed investeringsmaatschappij die dagelijks bezig is met het bieden op allerlei soorten woonhuizen. Woningeigenaren kunnen rekenen op een bod zonder voorbehoud van financiering. Ongeacht de staat van onderhoud of situaties waarin de woning leegstaat of zelfs verhuurd wordt, Northsea Invest koopt alle soorten woningen direct op.

Veel woningeigenaren kiezen nog steeds voor de gebruikelijker verkoopmakelaar, wat natuurlijk logisch is. Maar de opkomst van investeringsmaatschappijen is enorm te noemen in Nederland en dat is niet zomaar. Want investeerders bieden inmiddels even goed als particulieren en zelfs nog beter, omdat het bod altijd gegarandeerd is (na eventuele acceptatie natuurlijk).

Investeringsmaatschappijen bieden direct een goede prijs op iedere woning. Daar waar een particulier wellicht nog wilt onderhandelen en kijken wat andere bieders doen, is die twijfel er niet bij een verkoop van uw huis aan een investeringsmaatschappij. Northsea Invest biedt direct marktconform en natuurlijk zal er altijd wel meer te halen vallen via een openbare verkoop, maar in de praktijk blijkt dit mee te vallen. Soms blijven woningen maanden te koop staan, met desastreuse gevolgen. Want hoe langer de woning te koop staat, hoe minder de eigenaar nog kan krijgen voor het huis.

Door het huis direct te verkopen, of in ieder geval een goed bod binnen te hebben, verkrijgt de woningeigenaar meer zekerheid. We zeggen ook wel “Baat het niet dan schaadt het niet”. Een bod van een professionele opkoopmaatschappij is gewoon in dezer tijden veel waard.

https://northsea-invest.nl/huis-verkopen/