Boek op zoek
Image default
Gezondheid

Goede resultaten met faalangsttraining

Tijdens faalangsttraining zal je leren dat fouten maken mag. Wanneer je jezelf niet gunt om fouten te maken zal je een hoop stress ervaren. Dat is niet fijn, want daardoor geef je jezelf ook meer druk. Dit zal ook weer invloed hebben op hoe je uiteindelijk presteert. Dat moet je natuurlijk niet willen. Hetgeen wat bij ons centraal staat is persoonlijke aandacht, dat vinden wij heel erg belangrijk. Met persoonlijke aandacht zullen de trainingen namelijk erg effectief zijn. De resultaten zal je dan ook al erg snel merken. Doordat we al heel wat jaren actief zijn op het gebied van faalangsttraining weten we precies hoe om te gaan met faalangst. We zullen beginnen met het zoeken naar de kern van het probleem. Wanneer de kern eenmaal gevonden is gaan we opzoek naar zelfvertrouwen. Deze faalangsttraining heeft veel positieve invloeden, voornamelijk op het werk maar ook in je dagelijks leven. 

Voor wie bedoeld?

Faalangsttraining is natuurlijk niet voor iedereen nodig. Wanneer je in paniek raakt als je een fout maakt of als je het lastig vindt om gefocust te blijven tijdens een presentatie en je verhaal steeds kwijt bent is faalangsttraining best wel een goed idee. Of als je de angst hebt dat je een fout maakt en vervolgens een black-out krijgt. Dit zijn allemaal symptomen van faalangst. Hier is gelukkig want aan te doen. Door de persoonlijke training zal je merken dat je grote stappen zult maken. Wanneer je constant bang bent om fouten te maken zal dit een negatieve invloed uitoefenen op je leven. Dit is erg vervelend en iets wat je moet voorkomen. 

Ga voor een training

Wanneer je last hebt van faalangst is faalangsttraining dus een erg goed idee. Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op de site in te vullen, of door telefonisch contact op te nemen. Voor vragen over de faalangsttraining kan je uiteraard ook gerust bellen.