Boek op zoek
Image default
Bedrijven

Wat is reinigen?

Industrie Reiniging is het proces waarbij vuil, roet en andere ongewenste stoffen van een object worden verwijderd. Er zijn veel verschillende manieren om schoon te maken. Sommige mensen wassen hun kleding in een wasmachine, terwijl anderen een emmer en schrobborstel gebruiken. Sommige mensen kiezen ervoor om hun huis schoon te maken met een stofzuiger, terwijl anderen liever een dweil en emmer gebruiken.Schoonmaken kan met water, zeep of wasmiddel, of bleekmiddel. Het kan ook worden gedaan met droge methoden zoals vegen of stofzuigen.

Schoonmaken of reinigen?

Schoonmaken kan ook verwijzen naar het maken van iets er presentabel uit, of om het nieuw te laten lijken. Het wordt meestal uitgevoerd door een conciërge, huishoudster of schoonmaker.De eenvoudigste definitie van schoonmaken is om een oppervlak af te nemen met een vochtige doek en vervolgens af te drogen met een droge doek. Dit zou stof en ander vuil verwijderen dat zich op het oppervlak heeft opgehoopt.Schoonmaken kan ook verwijzen naar het maken van iets er presentabel uit, of om het nieuw te laten lijken. Het wordt meestal uitgevoerd door een conciërge, huishoudster of schoonmaker.

Industriereiniging

Als je kijkt naar wat dit voor de industriereiniging betekent kun je stellen dat dit er wel anders aan toe gaat. Je hebt in de industrie namelijk vaak te maken met grote oppervlaktes. In alle soorten en maten. Afhankelijk van het type industrie waar het om gaat. Heel belangrijk om hier goed onderscheid in te pakken voordat je naar de definitieve aanpak gaat voor de reiniging. Besef ook dat er naast de oppervlaktes ook veel materialen in de loods of omgeving kunnen staan. Houdt dit altijd in je achterhoofd als je aan een reiniging klus in de industrie begint. 

 

https://www.vandijkdeboer.nl/industriële-reiniging/