Boek op zoek
Image default
Bedrijven

Surlogic: uw ideale fulfilment partner

Er komt veel kijken bij het runnen van een webshop, waardoor u waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken. Sommige ondernemers kiezen er dan ook voor om hun online logistiek uit te besteden. Toen uw webshop tot bestaan kwam, was alles waarschijnlijk redelijk makkelijk af te handelen. Op het moment dat de webshop groeit, kan het echter zo zijn dat u meer tijd kwijt bent aan de logistiek dan u lief is. U heeft namelijk ook tijd nodig voor alle andere werkzaamheden die komen kijken bij het runnen van een webshop, zoals marketing en inkoop. Dit kan frustrerend zijn. Als u geen tijd weet vrij te maken voor bijvoorbeeld marketing, dan kan het zijn dat u klanten misloopt. Hierdoor kan de logistiek de groei van uw webshop stilleggen. Daarnaast kan drukte ervoor zorgen dat het verzendwerk vertraging oploopt. Gelukkig is er een de oplossing van dit probleem, namelijk: E-fulfilment. Wij van surlogic zijn de gespecialiseerde partner die uw logistiek kan afhandelen. Zo regelen wij het opslaan van voorraad, de verwerking van orders, en wij verzenden uw pakketten. 

Wij ontfermen ons over uw logistiek 

Of u nu een grote of een kleine webshop beheert, wij kunnen uw voorraad beheren in ons warehouse. U bent ervan verzekerd dat wij de benodigde opslagruimte optimaal benutten en dat er met uiterste zorg wordt omgegaan met uw producten. Sommige beheerders van webwinkels kiezen ervoor hun producten persoonlijk bij het warehouse af te leveren, maar u kunt dit ook laten afhandelen door een leverancier. Op deze manier bespaart u nog meer tijd uit, die u weer in marketing kan stoppen. Wij ontfermen ons over uw producten vanaf het moment dat zij bij ons warehouse geleverd zijn. Dit begint al bij aankomst wanneer we alle producten tellen en controleren. Vervolgens maken wij uw producten verzendklaar bij een bestelling. Wij stallen uw verscheidenheid aan producten uit op een aparte sectie. Door een goede ordelijkheid kan een bestelling namelijk snel verwerkt worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw producten veilig worden overgebracht naar de klant. Wij verpakken de orders op een professionele manier, zodat de kans op beschadiging tijdens het vervoeren minimaal is. 

Aantrekkelijke verzendkosten 

Wij werken kostenbesparend door gebruik te maken van een volumevoordeel. Op deze manier worden de verzendkosten van uw producten verlaagd, waardoor het aantrekkelijker is voor klanten om iets te bestellen. Een ander voordeel dat wij bieden is dat orders tot laat in de avond verwerkt kunnen worden. Hierdoor heeft de klant zijn pakket sneller in huis, wat logischerwijs weer bijdraagt tot klanttevredenheid. Als uw fulfilment partner regelen wij ook het rapporteren. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de administratie van de voorraden, de retours en de fulfilmentkosten.

https://surlogic.nl