Boek op zoek
Image default
Dienstverlening

Deursloten – types deursloten

Wanneer het gaat om huisbeveiliging zou u moeten denken aan het aanschaffen van goede deursloten voordat u meer ingewikkelde beveiligingssystemen installeert in uw huis. Deuren moeten niet alleen sterk genoeg zijn om u te beschermen tegen indringers, maar ze moeten ook deze indringers tegenwerken.

Uw deur moet van stevige materialmen gebouwd zijn, moet misschien zelfs een inwendige bedekkingsplaat hebben voor meer stevigheid. Behalve dit heeft uw deur misschien ook een externe stalen plaat nodig om het te beschermen tegen slagen, vooral om het sleutelgat heen. Uw deurlijst moet ook duurzaam zijn, wat betekent dat het niet gemakkelijk gebroken kan worden door een inbreker.

De deurlijst moet ook moeilijk uit elkaar te halen zijn door vast tegen de muur gemaakt te zijn.

De deursloten die u kiest moeten zijn geselecteerd op basis van het type deur dat u gebruikt en uw budget. Het zou ideal zijn als u een minimum van twee sloten neemt, die moeilijk geopend kunnen worden door lockpicks of gewoonweg opengebroken kunnen worden door binnendringers. De elektronische sloten kunnen traditionele sloten complementeren. U moet uw toegangspanels voor de toetsloze deursloten situeren op een veilige afstand van openingen zoals ventilatieschachten.

U moet voorzichtig zijn wanneer u schuivende deursloten kiest. Schuivende deursloten kunnen beweegbaar zijn as ze schuiven, dus u moet ze veiliger maken. U kunt pinsloten installeren en patiodeursloten om dit probleem te verhelpen. Als uw schuifdeuren gemaakt zijn van glas is het veel eenvoudiger voor inbrekers om gewoonweg de deur open te breken dan om geode met sloten te hebben. Gebruik daarom versterkt glas als u het kan krijgen, vooral gelamineerd glas dat bijna onbreekbaar is in de meeste situaties.

Het is net zo belangrijk bij glasdeuren dat u elektronische sloten heeft en/of alarmsystemen die gemakkelijk door buitenstaanders gezien kunnen worden. Dit helpt om te voorkomen dat indringers überhaupt proberen binnen te komen.

 

Lees meer over slotenservice (in Amsterdam) op de blog van Locksecure.nl

http://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam