Boek op zoek
Image default
Dienstverlening

Letselschade slachtoffer

Heeft u letsel opgelopen op uw werk, of door een ongeluk in het verkeer? Dan kan dit gevolgen hebben voor uw fysiek en mentaal functioneren. Daarbij komen er vaak nogal wat kosten bij kijken om de geleden schade op te lossen. U kunt zowel de geleden schade als de toekomstige schade claimen bij de tegenpartij. In veel gevallen is het verstandig om hiervoor een letselschade advocaat in te schakelen. Als letselschade slachtoffer Zoetermeer kunt u rekenen op de deskundigheid van Thomas van Dijk. Samen met zijn team zoekt hij elke letselschade zaak tot op de bodem uit.

Van Dijk advocaten

Letselschade advocaat Van Dijk is met zijn kantoor gevestigd in Zoetermeer. Al heel wat jaren helpt hij mensen door het hele land met het claimen van letselschade. Van grote, ingewikkelde zaken tot kleinere zaken, Van Dijk slaagt er altijd in om het beoogde resultaat te behalen. Elke zaak wordt serieus aangepakt en er wordt de tijd voor u genomen. Van Dijk beschikt over de benodigde kennis en ervaring. Daarbij wordt zo nodig de hulp ingeroepen van deskundigen op verschillende vakgebieden. U kunt hierbij denken aan medisch adviseurs en specialisten op het gebied van ARBO wetgeving.

Vrijblijvende kennismaking

Als u de hulp nodig heeft van een ervaren letselschade advocaat, dan kunt u gerust langskomen voor een informatief gesprek. Hierin kunt u uw situatie voorleggen, zodat Thomas van Dijk kan vertellen wat hij voor u kan betekenen. Dit eerste gesprek is volledig vrijblijvend en gratis. Van Dijk werkt op basis van no-cure-no-pay. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen als u niet de beoogde schadevergoeding ontvangt. Dit maakt de financiële drempel om de hulp van een advocaat in te schakelen lager. Meld vandaag nog uw zaak bij ons aan en ontvang de juridische steun die u nodig heeft.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl