Boek op zoek
Image default
Vervoer en transport

BTC scooter: de betaalbare scooter in vele stijlen!

BTC scooter (klik hier voor de website) is een Nederlands merk dat ondertussen al tien jaar een begrip is in de scooterwereld. Het merk is bekend en geroemd om haar uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en de hoge mate van professionele after-sales service. BTC scooter is zowel nationaal als internationaal een heus begrip geworden. Alle scooters voldoen aan zowel de eigen (hoge) BTC-eisen als de Europese kwaliteitseisen: u bent er dus van verzekerd dat u veilig de weg op gaat.

BTC scooter bij Polder scooters

Bij Polder scooters hebben we een breed assortiment BTC scooters. De stijlen variëren van modern en sportief tot retro. Vooral deze laatste categorie is momenteel erg populair. Voor ieder is er wat wils, maar ook wanneer u niet precies weet wat u zoekt kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers bespreken graag met u de mogelijkheden voor de aanschaf van een BTC scooter en komen in overleg met u tot de juiste keuze.

BTC scooters heeft ook zeer betaalbare modellen in haar collectie. Zo rijdt u al een BTC scooter vanaf 699 euro. Onze scooters zijn direct uit voorraad leverbaar: u kunt dus nog dezelfde dag met uw scooter terug naar huis rijden.

U krijgt standaard 3 jaar motorgarantie op uw scooter: een bewijs van ons vertrouwen in de BTC scooters. Wij garanderen dat u veel plezier zult beleven aan uw scooter, maar mocht er onverhoopt iets stuk gaan of niet naar behoren werken dan kunt u ook bij ons terecht voor advies of reparatie.

Hebt u geen budget om een scooter aan te schaffen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid tot het leasen van een scooter. Voor een vooraf bepaald, vast bedrag kunt u ook genieten van de vele voordelen van het scooterrijden.

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd naar de BTC scooters in ons assortiment? Graag nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in één van onze vestigingen. Onze medewerkers nemen graag met u uw wensen door en staan altijd voor u klaar met deskundig advies omtrent de scooter en het gebruik ervan.

Ook zijn wij uiteraard telefonisch en per e-mail te bereiken. Wij horen graag van u!