Boek op zoek
Image default
Financieel

Betalen je bestaande klanten niet?

Huur dan een goed incassobureau in uit Lochem. Het komt namelijk best vaak voor dat een klant zijn of haar factuur niet betaald. Dit kan natuurlijk gebeuren om verschillende redenen. De klant wil misschien niet betalen ook al hebben ze wel gebruik gemaakt van een product of dienst. Het kan ook zijn dat de klant wel wil betalen maar hier geen geld voor heeft. Dit komt helaas ook regelmatig voor maar je moet natuurlijk niet gebruik maken van iets waar je geen geld voor hebt. Ook kan het nog zijn dat iemand de rekening totaal is vergeten te betalen. Maar alle redenen terzijde, een factuur moet betaald worden, gebeurt dit niet? Dan kun jij als ondernemer een incassobureau uit Lochem inhuren.

Het incassobureau

In Lochem heb je dus zo’n incassobureau. Een incassobureau zorgt er dus voor dat schulden worden geint. Zo hoeft een ondernemer zich hier niet meer druk om te maken en hier tijd in te steken. Wel worden er kosten in rekening gebracht door het incassobureau, deze zijn uiteraard voor de rekening van degene die zijn facturen niet heeft betaald. Maar je krijgt niet meteen een grote boete wanneer het incassobureau wordt ingeschakeld. Eerst krijg je een of meerdere aanmaningen. Betaal je deze ook niet? Dan komen er veel meer kosten bij en kan het uiteindelijk tot een dagvaarding leiden. Na uitspraak van de rechter zul je dan waarschijnlijk alsnog moeten betalen, en snel ook nog eens. Doe je dit weer niet? Dan komt de deurwaarder langs, zo ver wil je echt niet komen.

Lochem

Wil je dus dat je klanten de rekeningen betalen? Schakel dan het incassobureau in Lochem in en laat hun dit werk voor je opknappen. Vaak worden betalingen na het inschakelen van zo’n bureau uit Lochem ineens erg snel voldaan van de betaling.