Boek op zoek
Image default
Banen en opleidingen

Advocaat / Legal Counsel Corporate Governance

Legal Counsel Corporate Governance

Vast contract,
onbepaalde tijd
Fulltime

Jouw verantwoordelijkheden

In het kort wil je werken en je overigens vormen in een professionele en motiverende omtrek? dan vervaardiging wij graag kennis met je! Word ( senior ) legal counsel bij abn amro en werk tezamen met je collega’s aan een sterke legal-afdeling.

Waar denk jij aan bij een volgende stap? maak werk van je doelen en ontwikkel je zowel professioneel als persoonlijk. vertel ons jouw verhaal. wij zijn benieuwd!

Je werk

Als legal counsel corporate governance werk je binnenshuis het team group affairs. Team group affairs adviseert vanuit het hoofdkwartier diverse afdelingen van abn amro en haar nederlandse en buitenlandse dochters. Je adviseert over ondernemingsrechtelijke, corporate governance en toezichtsrechtelijk gerelateerde vraagstukken in een beursgenoteerde omtrek en wijst proactief op belangrijke juridische ontwikkelingen. Je hebt de nodige ervaring in ( her ) structureringen, fusies en corporate governance vraagstukken. Daarnaast beschik je over uitstekende ( engelse ) drafting skills. Je bent ambitieus en zoekt nieuwe ( internationale ) uitdagingen om jezelf voorts te ontwikkelen. Je wilt een belangrijke rol performen als het gaat om bemerken en mitigeren van risico ‘s.

Je werkomgeving

Je komt terecht te abn amro legal, met ongeveer 150 gedreven juristen werk je in een professionele, informele en collegiale cultuur waarbij de balans tussen werk en privé doorslaggevend wordt gevonden. Abn amro hecht veel herbergier aan persoonlijke realisatie en biedt je daarom veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je krijgt een aantrekkelijk baal van employee benefits waarmee je voor een groot onderdeel je inherent voorwaarden kunt afwegen.

Je profiel een enthousiaste, pragmatische, inspirerende en gedreven jurist. Je bent collegiaal, je hebt een goed ontwikkeld analytisch bezit, uitstekende communicatieve vaardigheden en kan anderen overtuigen van je standpunten. Daarnaast ben je gebruikelijk om autonoom te werken, en kun je uitstekend samenwerken met anderen.

Wat vragen wij?

Een afgeronde studie rechten ( wo ) tussen de 4 en 7 jaar relevante werkervaring als voorstander, kandidaat-notaris of bedrijfsjurist met brede cognitie in corporate governance, corporate structures en geldelijk toezichtrecht ervaring met advisering omtrent vraagstukken in een beursgenoteerde omtrek is een pre je bent creatief in je oplossingen en in staat moeilijke onderwerpen in heldere taal uit te deponeren je kijkt vooruit en kan concrete acties verwoorden en helpt die uit te voeren

We bieden

Een juridisch inhoudelijk uitdagende functie in een interessante en dynamische werkomgeving. Dankzij de krachtinstallatie rol van abn amro legal doe je in korte tijd brede cognitie op van de bank.

Bij ABN AMRO neerzetten we onze bekende, kundigheid en ons netwerk in voor klanten. Zodat zij op onderstel van verantwoorde beslissingen hun doelen kunnen bereiken. In nederland en daar buiten. Hierbij staat klantbelang immer voorop. We verlangen dat klanten onze producten vatten en verbrassen soms ‘nee ‘ als het risico van een product voor een afnemer te groot is. Klantbelang is ook : helder overbrengen en slimme oplossingen fantaseren die echt het onderscheid maken. Dat is ons doel.

Wij bieden je de vrijheid om het beste uit jezelf te halen, flexibel te werken en veel grootte om te groeien wij bijstaan je om fit & fundamenteel te blijven een aanvullend benefit budget van 11 %, waarmee je flexibel arbeidsvoorwaarden kunt aankopen een persoonlijk ontwikkelbudget van € 1. 000 per jaar een ov-jaarabonnement of vervoersbudget, afhankelijk van de functie een goede pensioenregeling

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/advocaat.html