Boek op zoek
Image default
Banen en opleidingen

traineeship gemeente

Ga aan de slag bij de gemeente dankzij een traineeship van NewPublic. Met deze traineeship gemeente wordt u in twee jaar klaargestoomd voor een vaste aanstelling bij een gemeente naar keuze. Wilt u weten of ook u in aanmerking komt voor een traineeship gemeente van NewPublic? Lees dan gauw verder om meer te weten te komen over deze unieke traineeships.

 

Jong en hoogopgeleid

De traineeships van NewPublic zijn speciaal ontwikkeld voor jonge hoogopgeleiden. Bent u net afgestudeerd van het HBO of het WO? Dan kunt u in aanmerking komen voor een uniek traject van NewPublic. Voor jong hoogopgeleiden is het veelal lastig om direct een vaste aanstelling op niveau te vinden. Dankzij deze traineeships start u uw carrière meteen en doet u direct werkervaring op niveau op. Het staat goed op uw CV en het kan de springplank van een verdere carrière bij de gemeente of overheid zijn.

 

De juiste opleiding

Het werk bij de gemeente is bijzonder divers, daarom zijn er ook enorm veel verschillende functies mogelijk bij de gemeente. De kans is dus groot dat uw opleiding een match is met een functie bij de gemeente. U kunt op newpublic.nl een overzicht zien van studies die passen bij een traineeship. Ziet u uw opleiding er niet tussenstaan, maar denkt u wel bij een traineeship gemeente te passen? Vul dan het contactformulier op de site in voor meer informatie.

Het volgen van een traineeship gemeente is een perfecte kans voor jong hoogopgeleiden. Zij worden voorzien van werkervaring op niveau en kunnen direct na de studie al aan de slag.