Boek op zoek
Image default
Aanbiedingen

Zo vind je jouw perfecte e-bike

Eindelijk ben je op dat punt gekomen waar genoeg ouderen je met gemak hebben ingehaald terwijl je weer eens te laat op je werk aankwam. Je wilt eigenlijk niet toegeven dat je een beetje jaloers bent maar eerlijk… Dat is toch wel het geval. Tijd om je te oriënteren op een upgrade: van een oude krakkemikkige omafiets naar een blitse e-bike.

 

Wat is een e-bike?

Een e-bike is een fiets waar je wel gewoon moet trappen, maar met elke duw op je pedalen krijg je een soort duwtje mee. Hiermee wordt het makkelijker om een paar kilometer per uur sneller te fietsen en houd je het langer vol. Als je een middagje lekker de natuur in fietst, kun je dubbel zoveel zien omdat je in dezelfde tijd sneller en verder fietst!

 

Soorten e-bikes

Stadsfiets: gebruik je je fiets vooral als vervoermiddel naar je werk of naar de supermarkt? Dan is een stadsfiets de beste keuze voor jou.

Trekking fiets: voor de afstandsfietser! Met deze fiets kun je met minder inspanning vele kilometers maken. Een goede keuze voor een echte Nederlandse hobbyfietser.

Sportfiets: dit is de fiets om fitnessdoelen mee te halen. Deze fiets heeft verschillende fitnessmogelijkheden. Hieronder vallen ook de mountainbikes die je mee kunt nemen voor uitdagende fietstochten in de bergen.

Hybride fiets: een combinatie van een sportfiets en een stadsfiets. Deze e-bike is de soort fiets voor iemand die dagelijks naar zijn/haar werk fietst en zo nu en dan er een middagje op uit wil.

 

Tweedehands

Als je hebt besloten wat voor fiets je nodig hebt, kun je gericht op zoek naar de ideale fiets. E-bikes kosten wel aanzienlijk meer dan de omafiets, die je voor een paar tientjes van Marktplaats hebt geplukt. Kijk daarom eens naar de tweedehands fietsen in Deventer. Een tweedehands fiets is een duurzame en voordelige keus. Er is keuze uit een groot assortiment van e-bikes met zowel jonge als oude gebruikte fietsen. Deze worden natuurlijk technisch gecontroleerd voordat je ermee weg fietst!

 

https://www.rototweewielers.nl/