Boek op zoek
Image default
Zakelijk

Website laten maken

Bij het opstarten van een bedrijf moet je om meerdere dingen denken, zoals een website laten maken. Je kunt kiezen om de website zelf te bouwen of dit te laten doen door een familielid, vriend of kennis. Toch blijkt dit niet altijd verstandig te zijn. De site werkt vaak niet goed of is te traag, waardoor het potentiele klanten wegjaagt. Ook zou het kunnen dat de site ineens niet meer werkt, terwijl jij geen kennis hebt van het onderhouden van sites en dus niet weet hoe je het moet repareren.

Professionele websitebouwer

Daardoor is het een stuk beter om een professioneel bedrijf in te huren, dat voor jou een perfecte site maakt en deze ook zelf onderhoudt. Zo een bedrijf is VrijdagOnline. Zij maken sinds 2010 de mooiste websites en hebben inmiddels al meer dan 1500 organisaties geholpen. VrijdagOnline creëert een uniek webdesign dat gebaseerd is op jouw wensen en verlangens. De designers hebben inmiddels al veel ervaring en kennis over het ontwerpen van sites, dit zetten ze dan ook graag in voor de klanten.

Umbraco CMS

Naast het beeldschone ontwerp zal VrijdagOnline tevens een contentmanagementsysteem leveren aan de klant. Dit systeem heet Umbraco CMS en is geproduceerd voor snelheid, stabiliteit en flexibiliteit. De user interface is simpel te gebruiken, waardoor het geschikt is voor elk persoon, zelfs een digibeet. Het is ook mogelijk om een webshop toe te voegen aan de site, als dit past bij jouw bedrijf.

Logo

Iets anders dat komt kijken bij het opzetten van een organisatie is het maken van een logo. Dit kan VrijdagOnline ook doen, tegen een eenmalige prijs van €350,- maakt een grafische designer 3 verschillende en unieke ontwerpen. Hiervan kan jij een logo kiezen, die in een correctieronde wordt verbeterd aan de hand van jouw input. Een andere mogelijkheid is het ontwerpen van een huisstijl. Hierbij maakt VrijdagOnline een logo, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes, perfect voor jouw bedrijf.