Boek op zoek
Image default
Bedrijven

Waar boek ik een fotobooth?

Ben je van plan om een fotobooth te huren? Dat begrijpen we heel goed, want een fotobooth is echt een aanvulling op verschillende evenementen. Het is bijvoorbeeld een prachtige manier om publiek te trekken voor je feest. Het is ook leuk voor een trouwerij en voor nog veel meer gelegenheden. Uiteraard is het niet noodzakelijk om een fotobooth aan te kopen. Je kunt er simpelweg voor kiezen om een fotobooth te huren. Maar hoe vind jij het juiste verhuurbedrijf. In dit artikel geven wij enkele tips.

De tijdsduur

Voordat je besluit om ergens een fotobooth te huren, is het belangrijk om te kijken naar de tijdsduur. Heb je bijvoorbeeld een langdurig feest? In dat geval wil je de fotobooth natuurlijk ook voor een langere periode huren. Maar het kan uiteraard ook andersom zijn. Misschien wil je de fotobooth slechts voor een korte periode huren. Zoek dan ook naar een verhuurbedrijf waar dat mogelijk is. Sommige bedrijven hanteren namelijk een minimum. Zoek dat van te voren dus goed uit.

Lees beoordelingen

Niemand heeft zin in gedoe. Zeker niet met een verhuurbedrijf, want je bent er ook deels afhankelijk van. Ga daarom op zoek naar een verhuurbedrijf waar je goede zaken mee kunt doen. Lees bijvoorbeeld beoordelingen op internet van verschillende verhuurbedrijven. Kijk niet enkel naar het aantal sterren, maar lees ook echt de ervaringen. Anders kan er een vertekend beeld worden gegeven.

De prijs

Uiteraard speelt het kostenplaatje ook een belangrijke rol. Je wil graag een fotobooth tegen een scherpe prijs huren. Het geven van een feest is namelijk al duur genoeg en meestal heb je een beperkt budget als organisator. Zoek dus goed uit waar je tegen een scherpe prijs een mooie fotobooth kunt huren. Let wel: voordelig is dat je door een fotobooth ook weer extra publiek trekken.