Boek op zoek
Image default
Aanbiedingen

Vijf voordelen van een koffiemok!

Vijf voordelen van een koffiemok!

Ah, de bescheiden koffiemok. Hij staat ’s ochtends altijd voor ons klaar, gretig om gevuld te worden met gloeiend hete koffie en ons te begeleiden bij onze dagelijkse bezigheden. Maar waar komt dit hoofdbestanddeel van het moderne leven vandaan? De eerste mokken werden gemaakt van klei en dateren uit het oude Egypte en Mesopotamië. Maar pas in de 17e eeuw verschenen in Europa mokken van duurzamer materiaal, zoals aardewerk en zilver. Daarvoor werd koffie meestal gedronken uit kommen of kopjes met handvatten eraan. Maar pas in de 20e eeuw werden koffiemokken echt populair. Bedrijven begonnen ze te gebruiken als een manier om hun merk te promoten, en vandaag vind je mokken met je favoriete sportteams of favoriete tv-programma’s erop. En laten we de beruchte “reisbeker” niet vergeten, die het ons gemakkelijk maakt om onderweg van onze geliefde cafeïne te genieten. Dus als je de volgende keer naar je vertrouwde koffiemok grijpt, neem dan even de tijd om zijn lange geschiedenis te waarderen.

 

Behalve dat het gewoon een houder is voor je dagelijkse opkikkertje, zijn hier vijf voordelen van een koffiemok:

1) Minder wegwerpbekers kunnen handig zijn, maar kiezen voor een herbruikbare mok is een milieuvriendelijkere keuze; 

2) Pronken met je persoonlijke stijl – met zo veel schattige ontwerpen en gepersonaliseerde opties beschikbaar, waarom genoegen nemen met een gewone to-go beker als je een foto of bijnaam op je vertrouwde mok kunt zetten? 

3) Houd drankjes langer warm (of koud) – koffiebekers zijn ontworpen met het oog op isolatie, wat betekent dat ze je warme dranken veel langer warm kunnen houden dan papieren bekers. En ze werken ook uitstekend voor ijsdrankjes! 

4) Bespaar geld – niet alleen geven veel cafés korting als je je eigen mok meeneemt, maar het kopen van één (of meerdere!) is veel voordeliger dan het voortdurend kopen van wegwerpbekers; 


Heb jij interesse gekregen in het kopen van een koffiemok? Maak dan jouw eigen koffiemok met logo van Loopper. Bekijk de website voor alle mogelijkheden!

https://www.loopper.nl/mokken-bedrukken/koffiemokken-bedrukken