Boek op zoek
Image default
Bedrijven

Uw hout goed onderhouden? Wij helpen u!

Heeft u een mooi houten meubilair, dan wilt u die zeker ook wel mooi houden. Een goed onderhoud is daar wel van belang. U kunt dat onder andere doen door het te beitsen. U kunt beits kopen en aanbrengen. Beitsen is het aanbrengen van een transparante of dekkende laag om vezels van het hout te beschermen tegen weer en wind en het oppervlak een mooi uiterlijk te geven. In tegenstelling tot vernis en lak, in de volksmond vaak verf genoemd, dringt beits gedeeltelijk in het hout en niet volledig. Daardoor kan het hout blijven ‘ademen’. Zo blijft uw hout nog langer mooi.

De klimaatomstandigheden zijn voor de meeste houtsoorten die buiten gebruikt worden op lange termijn niet zonder gevolg. Het hout wordt aangetast door vocht, warmte en koud en door het zonlicht. Tenzij u het behandelt, ook aan de kanten die niet zichtbaar zijn. Klassieke verven zijn daarvoor niet geschikt: ze sluiten het hout op waardoor het niet meer kan ‘ademen’. Houtbeits is door het bijzonder dampopen karakter een perfecte beschermer van hout. Waterdamp kan erin en er ook weer uit zodra de buitenomstandigheden veranderen.

Als u wilt gaan voor echt goed kwaliteit, dan bent u bij Moose Färg aan het juiste adres voor topkwaliteit buitenbeits om hiermee uw hout te beitsen. Dit Zweedse product kan prima op verschillende houtsoorten worden aangebracht en zorgt altijd voor een uitstekend eindresultaat.

Naast het beitsen kunt u ook muurverf kopen bij ons voor het onderhoud van bijvoorbeeld uw schutting. Moose Färg muurverf is verdunbaar met water. Vlekken maken op huid en kleren tijdens het verven is bijna niet te vermijden, maar met een beetje zeep is het zo verwijderd. Moose Färg muurverf geeft een unieke diffuse lichtverstrooiing. En het vult niet op zodat u de onderliggende structuur goed blijft zien. Zo kunt u blijven genieten van uw hout, alsof het net nieuw is!

https://www.moosefarg.nl/