Boek op zoek
Image default
Bedrijven

Vertaalbureau Engels voor uw vertaal- en tolkdiensten

Bij snelle vertaalbureau Engels bent u terecht voor verschillende vertaal- en tolkdiensten. Wij vertalen alle soorten teksten: van eenvoudige brieven tot juridische teksten. Ook voor het laten vertalen van uw webteksten bent u bij vertaalbureau Engels aan het juiste adres. Voor uw tolkdiensten bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u begeleiden tijdens zakelijke bijeenkomsten, presentaties en trainingen. Wij bieden vertaal- en tolkdiensten van hoge kwaliteit in bijna alle talen en koppelen uw aanvraag altijd aan een beëdigde vertaler of tolk met vakinhoudelijke kennis.

Vertaalbureau Engels beschikt over een gekwalificeerd team

Vertaalbureau Engels beschikt over een gekwalificeerd team van vertalers en tolk-vertalers in bijna alle talen, waaronder: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaan, Russisch, Turks, en nog veel meer. Voor vertaalbureau Engels maakt het niet uit wat voor soort vertaling u nodig heeft; we vertalen elk soort tekst: webteksten, brieven, medische en juridische teksten, fiscaal rapporten, menukaarten en diploma’s. Het maakt ons ook niet uit voor welke opdracht u een tolk nodig heeft. Ons gekwalificeerd team is gespecialiseerd in vrijwel alle talencombinaties en vakgebieden; of het nou gaat om tolkdiensten bij: notarissen, advocaten, uw buitenlandse klanten of conferenties. Onze tolk-vertalers bieden hun diensten niet alleen fysiek. Ook voor telefoonconferenties en videoconferencing bent u bij ons terecht.

Vertaalbureau Engels biedt scherpe prijzen

Heeft u een professionele vertaler of tolk nodig? De professionele vertalers en tolk-vertalers van vertaalbureau Engels klaren de klus voor u. Meteen na uw opdracht schakelen wij de vertaler of tolk in die de meeste affiniteit heeft met uw opdracht. Al onze tolk-vertalers werken in de talen die ze zelf perfect beheersen. Het zijn ervaren professionals en we garanderen u een optimale vertaling voor uw publiek. Wij kunnen u ook helpen met de nodige apparatuur die tijdens tolkdiensten gebruikt worden. Neem gerust contact op met vertaalbureau Engels en schakel ons in voor uw vertaald- of tolkdiensten. Wij bieden scherpe prijzen voor alle talen.