Boek op zoek
Image default
Bedrijven

Papieren tassen

 De pluspunten van papieren tassen Bent u als particulier, voor uw bedrijf of als zelfstandig ondernemer op zoek naar kwalitatief goede papieren tassen? Dan maakt u een slimme keuze, want papieren tassen hebben de nodige voordelen in vergelijking met de traditioneel gebruikte plastic tassen. Maar wat zijn precies de voordelen die papieren tassen te bieden hebben? Waarom is het verstandig om in deze tijd te kiezen voor tassen van papier? In dit artikel lichten we alle voordelen uit van het fenomeen papieren tas.

De huidige generatie papieren tassen is sterk en betrouwbaar

Interessant aan de papieren tassen die momenteel geproduceerd worden door fabrikanten, is dat deze sterker en dus betrouwbaarder zijn dan enkele jaren geleden. Kiest u voor een goede en ervaren producent van papieren tassen, dan heeft u dus de garantie dat u over tassen beschikt die van een uitmuntende kwaliteit zijn. Uitmuntend betekent: sterk, krachtig, zodat de tas niet of nauwelijks kan scheuren en ook zwaardere artikelen goed kan dragen.

Een bewuste keuze voor het milieu

Tassen van papier kopen en gebruiken, bijvoorbeeld voor uzelf, uw winkel of als particulier, betekent dat u een bewuste keuze maakt voor een beter milieu en klimaat. In steeds meer winkels en bij bedrijven wordt daarom gebruik gemaakt van tassen van papier. Papier dat het FSC-keurmerk heeft is hierbij de beste keuze die u kunt maken. FSC-goedgekeurd papier is namelijk afkomstig van hout dat uit duurzaam onderhouden bossen afkomstig is. Dit papier is dan ook niet schadelijk voor het milieu en kan met een gerust hart worden gebruikt voor commerciële of bedrijfsmatige toepassingen. Let dus goed op dit keurmerk als u tassen van papier aan wilt gaan schaffen.

Er zijn diverse formaten tassen beschikbaar

Prettig aan de huidige generatie papiertassen is de ruime keuze aan formaten en stijlen die er is. Of u als particulier nu op zoek bent naar grote tassen van papier, of juist kleinere varianten zoekt: het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Bekijk het assortiment van een specialist en verbaas u over de vele mogelijkheden die er tegenwoordig zijn op tassengebied!

Eventuele bedrukking van tassen van papier

Fijn is ten slotte dat er naast maatwerk ook de mogelijkheid is om tassen van papier te laten bedrukken met een logo of een speciale tekst. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw eigen tekst op papiertassen te laten afdrukken, zodat u op een slimme manier extra p.r. kunt maken voor uzelf of voor de ontvanger. Of u zet duidelijk uw bedrijfslogo op de tassen. Verder is er qua kleuren ook van alles mogelijk, dus maak u daarover geen zorgen. Wilt u graag meer weten over alle opties die er op dit gebied zijn? Bezoek dan nu de website van een tassenproducent en vindt uw maatwerk papiertassen in een handomdraai. Graag tot ziens!