Boek op zoek
Image default
Vervoer en transport

Naar Lelystad Airport met goedkoop vervoer

Naar Lelystad Airport met goedkoop vervoer

Een vakantie is vaak al duur genoeg als je het vervoer naar het vliegveld niet meerekent. Ook al ga je zelf met de auto, het kost je toch vaak handen vol met geld. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om met je eigen auto te gaan, maar dan loop je vaak tegen de parkeerkosten aan. Die kunnen oplopen tot wel honderden euro’s, maar tijdens je vakantie geef je die natuurlijk liever aan iets anders uit. Ook het openbaar vervoer is best duur, zeker als je met het hele gezin op vakantie gaat. Daarnaast is het ook niet heel prettig om met allerlei koffers in de trein te zitten en vervolgens er ook nog voor te zorgen dat er niemand kwijtraakt, met name als je met kleine kinderen op reis gaat.

 

De perfecte oplossing

Voor alle problemen omtrent het vervoer naar Lelystad Airport is er één goede oplossing, namelijk de taxi. Nu denk je misschien meteen dat dat niks oplost, maar dat is helemaal niet het geval. Lelystad Airport heeft namelijk zelf een speciale taxidienst opgericht voor het vervoer van en naar het vliegveld. Die hebben ze zo in kunnen richten, dat het stukken goedkoper is dan gewone taxi’s. Het is dus helemaal niet zo duur. Dat maakt dat het nemen van een taxi zelfs goedkoper is dan met de auto gaan en parkeerkosten betalen. Het kost ongeveer net zo veel als met de trein gaan, maar dat ligt er natuurlijk ook maar net aan hoe groot je gezin is. Het beste van alles is dat je niet met je spullen hoeft te slepen, want je wordt natuurlijk gewoon thuis opgehaald.

 

Zonder problemen onderweg

Een rustig begin van je reis is erg belangrijk. Als je gestrest weggaat, is de kans groot dat je niet optimaal kunt genieten van je vakantie. Gun jezelf en je familie daarom gewoon een taxi naar Lelystad Airport. Omdat het net zo duur of zelfs goedkoper is dan andere vervoersmethoden, is het bovendien goed betaalbaar en echt geen overbodige luxe. Zeker het feit dat je niet op al je spullen hoeft te letten tijdens die ene overstap naar de bus, of niet terugkomt naar een gigantische afrekening, zijn al genoeg reden om lekker de taxi te pakken.