Boek op zoek
Image default
Bedrijven

In Spanje een huis kopen doet u bij ons!

Een huis in Spanje kopen, dat is zo moeilijk niet meer. Vooral omdat hij het u makkelijker maken. Wij zijn namelijk een onafhankelijke portal waarop makelaars en particulieren uit heel Spanje toegang hebben tot een zo groot mogelijk internationaal publiek, waarbij ze hun woningen kunnen adverteren. In Spanje officieel gevestigde makelaardijen, Spaanse als zowel niet-Spaanse hebben prachtige aanbiedingen die u niet wilt missen.  Voor de beste prijzen kunt u een fantastisch vakantiehuis in uw bezit krijgen in Spanje.

U kunt zich daarbij wellicht afvragen: hoe koop ik een huis in Spanje? Dat is een terechte vraag, maar ook daarbij zullen wij u stap voor stap te hulp staan. De verschillende stappen in het aankoopproces zijn op hoofdlijnen hetzelfde als in de meeste andere Europese land. De eerste stap is een idee hebben over waar u zich wilt vestigen. En natuurlijk is het verstandig om uw financiën op een rij te zetten. In het geval dat u een hypotheek nodig heeft in Spanje komt u terecht bij één van de vele banken. Daarna is het de bedoeling dat u een makelaar regelt. Daar is voldoende aanbod voor in Spanje dus dat zou geen belemmeringen moeten veroorzaken. Denk ook in het geval dat u geen goed Spaans spreekt aan een tolk. Taalbarrières zouden we willen vermijden.

U kunt zelf zoeken naar een manier die u prettig vindt. Via de kaart, via de lijst, op makelaarsnaam, op regio of op de taal die de makelaar spreekt. U bent in control en bepaalt zelf hoe u zoekt. En wij vinden dat het zo hoort. Zodat u op geheel eigen poten uw perfect woonhuis kunt vinden in Spanje!

Wij zijn 100% zelfstandig en onafhankelijk van de makelaardij. Wij hebben er geen enkel belang bij welke makelaar u helpt bij het kopen van een woning. En dat houden wij graag zo.

https://www.checkpablo.com/