Boek op zoek
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bikini’s heeft een gemiddelde vrouw?

Hoeveel bikini’s heeft een gemiddelde vrouw?

 

Iedere vrouw heeft natuurlijk meer dan één bikini. Vooral wanneer we kijken naar de jongere meiden onder ons, zien we dat als we kijken naar het deel badmode in de kast, dat dit al snel kan oplopen tot wel 5 bikini’s per persoon. Daarnaast hebben ze vaak ook nog een badpak en zijn er ook nog setjes aanwezig die je onderling nog met elkaar kunt uitwisselen. Kortom, een flinke keuze dus. Toch is het wel verstandig om wat meerdere bikini’s te hebben, want het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er tijdens je vakantie één stuk gaat of vies wordt. Waar mannen het vaak prima vinden om met één zwembroek op pad te gaan, is dit bij vrouwen dus niet het geval. Om je een idee te geven wat de reden hiervan is, hebben we de meest voor de hand liggende voor je op een rijtje gezet.

 

Bijpassend bij de kleding

 

Net als dat een vrouw in het dagelijks leven de kleding op elkaar afstemt en ook in de sportschool graag met een sport bh zonder beugel bijpassend bij de sportlegging rondloopt. Geldt dit voor een bikini ook. Het is natuurlijk een absolute no-go, dat je een bikini draagt, die vervolgens onder een jurkje wordt gedragen die doorschijnt en niet bij elkaar passen. Dit is daarom dus ook de reden waarom dergelijke items door de meeste vrouwen keurig op elkaar worden afgestemd. 

 

Bijpassend bij je huidskleur

 

De eerste dagen van de vakantie is het vaak allemaal nog niet zo heel erg bruin, toch zal je merken dat naarmate de dagen vorderen, de huidskleur in een rap tempo kan veranderen. Logisch, want wanneer je veel in de zon ligt, wordt je uiteraard sneller bruin. Dit is daarom dus ook één van de redenen waarom veel vrouwen niet alleen meerdere bikini’s meenemen, maar er ook voor kiezen om verschillende kleuren mee te nemen. Zo is het vaak in het begin van de vakantie zo, dat ze kiezen voor een donkere kleur bikini en naarmate de vakantie vordert wordt dit gaandeweg steeds lichter. Zo lijkt je huid een stuk bruiner, terwijl dit in praktisch dus eigenlijk helemaal niet perse het geval hoeft te zijn.

 

Let goed op!

 

Het wisselen van bikini tijdens de vakantie is natuurlijk super leuk. Zo loop je er iedere keer net iets anders bij en lijk je ook steeds bruiner. Toch moet je er wel rekening mee houden, dat de kans bestaat dat je sneller verbrand. Dit komt, doordat de banden van een bikini bijna nooit gelijk zijn aan elkaar. Draag je dus ineens een bikini met een smaller bandje, dan zal de huid die onder je vorige bikini zat, weinig tot geen zonlicht hebben gezien. Zorg er daarom dus voor dat je dit extra goed insmeert en goed in de gaten houdt.