Boek op zoek
Image default
Mode en Kleding

Een gids om uw kind de beste kleding voor zijn leeftijd aan te kleden

Als het gaat om het aankleden van uw baby, kind of peuter, hoe weet u dan wat het beste is? De eerste levensjaren zijn enkele van de meest kritieke op het gebied van hersenontwikkeling en gezondheid, dus het is van cruciaal belang om bewust te zijn van wat u uw kind aandoet. Daarom hebben we dit artikel samengesteld over het aankleden van uw kind in de beste kleding voor zijn leeftijd, zodat u zeker kunt zijn van de beslissing die u neemt bij het kopen van kleding voor uw kinderen.

Hoe een baby aan te kleden?

Het eerste waar u aan moet denken bij het aankleden van een baby, is veiligheid. Baby’s hebben geen volledige controle over hun lichaam, dus houd daar rekening mee, kies natuurlijke vezels en stoffen waarmee ze vrij kunnen bewegen.

Rekbare kleding

Koop altijd rekbare of gemakkelijk te verwijderen kleding, bij voorkeur met drukknopen of knopen.

Hoe kleed je een peuter aan?

Het eerste dat u moet weten, is dat alle peuters, ongeacht hun geslacht. Kleding moeten dragen die gemakkelijk uit te trekken is.

Gevoelige huid

Peuters hebben vaak een gevoelige huid en kunnen vatbaar zijn voor luieruitslag. Dit betekent loszittende broeken (die zonder elastische tailleband) die gemakkelijk snel kunnen worden gewisseld.

Shirt

Je wilt ook altijd een shirt met lange mouwen en een zonnehoed als je op een zonnige dag naar buiten gaat.

Jongens aankleden van 2-5 jaar

Jongens van deze leeftijden zullen het waarschijnlijk niet erg vinden om kleurrijke, levendige en merkkleding te dragen. Maar zelfs als je vindt dat ze alles mogen dragen wat ze willen, zijn er enkele dingen waar je rekening mee moet houden bij het aankleden.

Eenvoudige ontwerpen

Kies bijvoorbeeld eenvoudige ontwerpen die passen bij de huidskleur en haarkleur van uw zoon. Enkele goede stukken zijn onder meer effen poloshirts met shorts of jeans en eenvoudige T-shirts met gekleurde broekjes.

Meisjes aankleden van 2-5 jaar

Draag loszittende stijlen die gemakkelijk aan en uit te trekken zijn.

Hoogwaardige stoffen

Hoogwaardige stoffen zijn belangrijk, omdat kinderen snel groeien en kleding snel verslijten. Denk aan heldere, leuke patronen en gedurfde kleuren die opvallen van een afstand (waardoor je ze kunt volgen terwijl ze spelen).

Accessoires

Accessoires met levendige hoofdbanden of comfortabele, duurzame schoenen.

Jongens accessoires

Om hun huid te beschermen en warm te houden, dragen kleine jongens vaak hoeden. Populaire keuzes voor jongens accessoires zijn onder meer gebreide mutsen met pompons en nep-dierenoren, baseballpetten en krantenjongenspetten.

Handschoenen

Handschoenen zijn optioneel, afhankelijk van of ze als fashionstatement worden gedragen of bedoeld zijn om de handen van kinderen te beschermen tegen koud weer of speeltoestellen. Bij jongens accessoires denk je ook aan een sjaal of nekwarmer om een ​​outfit af te maken die hen de hele dag warm houdt.

Gidsen voor het vinden van unieke kinderkleding

Dus je hebt besloten dat je nieuwe kleding voor je kinderen wilt kopen, maar hoe weet je welke maat ze zijn?

Kleuren

Of hoe weet je welke dessins en kleuren het beste bij hen passen? We hebben een lijst met handige hints en tips samengesteld die ervoor zorgen dat het kopen van kleding voor kinderen gemakkelijk is. Bron: https://www.stylonic.nl