Boek op zoek
Image default
Auto’s en Motoren

Hoe kun jij jouw auto verkopen zonder kopers aan huis te ontvangen?

Het verkopen van jouw auto kan een enerverend proces zijn. Je zoekt constant naar een potentiële koper en moet elke keer mensen aan huis ontvangen, zonder dat ze overgaan tot het kopen van jouw auto. In vele gevallen weerhoudt het vinden van een koper jou ook nog eens van het aanschaffen van een nieuwe auto, omdat je van plan bent om het geld van de verkoop een nieuwe auto te kopen. Er zijn gelukkig andere manieren om jouw auto te verkopen, zonder dat dit te ingewikkeld wordt.

Hoe ziet het verkoopproces eruit?

Een ieder die eenvoudig een auto wilt verkopen moet kiezen voor de diensten van ikwilvanmijnautoaf.nl. Door de auto online aan te melden kan het zo zijn dat jij binnen enkele uren een koper hebt gevonden voor jouw auto. Kan het echt zo gemakkelijk? Zeer zeker! Bij het aanmelden van jouw auto geef je aan hoe de auto eruit ziet en of er eventuele mankementen aan de auto zijn. Je hebt natuurlijk ook de gelegenheid om foto’s bij te voegen. Ook de juiste kilometerstand geef je aan bij het aanmelden van de auto. Daarna wordt er een controle uitgevoerd. Zodra deze positief is afgerond worden de foto’s en de descriptie van de auto online geplaatst voor anderen om een bod op uit te brengen. Omdat er niet van jou verwacht wordt elke keer in contact te treden met de kopers, wordt er altijd met jou overlegd welke bieders en bod uit hebben gebracht. Zo hoef jij nooit zelf op zoek te gaan naar de koper. Ben je tevreden met het bod van een bieder, dan kun je dit aangeven. Alle documenten voor de verkoop ontvang je per mail. Ook voor het ondertekenen van deze documenten hoef je dus nooit uit huis. Is de verkoop afgerond, dan rest alleen nog het maken van een afspraak voor de overdracht van de auto. De koper ontvangt de auto dan vaak genoeg binnen 14 dagen na de verkoop.

Jouw auto verkopen met meer schade dan is aangegeven?

Het invullen van het aanmeldformulier is iets wat je niet in het bijzijn van een werknemer doet. Toch wordt er van jou verwacht dat je eerlijk bent in het geven van een descriptie van de auto. Blijkt bij het doen van de overdracht dat er meer schade aan de auto is en heb je dit niet vermeld, dan mag de koper vragen voor een aanpassing in de verkoopprijs.