Boek op zoek
Image default
Electronica en Computers

Hier vindt u de beste tandarts in regio Katwijk

Tandarts Katwijk Dental uit Katwijk aan Zee staat er om bekend met veel zorg en liefde voor uw gebit te zorgen. Dat houdt in dat uw tanden, maar ook het tandvlees, de allerbeste zorg krijgen. Zo bent u ervan verzekerd dat er niet onnodig aan uw tanden zal worden gesleuteld. U bent zelf de baas over het behandelproces en bepaalt welke kosten er worden gemaakt. De professionals van deze tandarts uit Katwijk nemen uw gebit onder hun hoede en zorgen ervoor dat complicaties worden verhinderd. De tandartspraktijk is erg kleinschalig en geeft de voorkeur aan een persoonlijke aanpak: één team, één taak. Patiënten worden persoonlijk betrokken in hun behandelplan. Zij mogen rekenen op op maat gemaakt advies voor het onderhoud van hun gebit. De mondhygiënisten van de tandarts uit Katwijk zorgen ervoor dat er ook voor u een passende behandelmethode wordt opgesteld.

Nauwe samenwerking

De patiënt en tandarts Katwijk Dental werken nauw met elkaar samen om een behandelplan op te stellen. Er wordt optimale zorg voor alle patiënten gedragen. Professionele begeleiding vormt hierbij de basis. Gedurende al uw bezoeken wordt u ondersteund en zo goed mogelijk op de hoogte gehouden van de actuele staat van uw gebit. Zijn er dieperliggende problemen die moeten worden aangepakt? Dan wordt dit met een uitvoerige tandbehandeling gedaan. Bent u bang voor de tandarts? Vervelend, maar u bent niet de enige. Ook voor mensen die huiveren als ze het woord ‘tandarts’ horen vallen, heeft deze praktijk uit Katwijk gepaste service.

Service en klantgemak

Als patiënt van deze tandarts uit Katwijk mag u rekenen op het grootste klantgemak. Dat houdt in dat er rekening met uw situatie wordt gehouden. Als u bang voor de tandarts bent, zullen de professionals u met extra veel zorg onder hun hoede nemen. Mochten er extra, complexe ingrepen nodig zijn om uw gebit te ‘fatsoeneren’, dan wordt dit uitvoerig met u besproken.