Boek op zoek
Image default
Management

Entrepreneurship and innovation management

MSc Ondernemerschap en Innovatiemanagement

 

Overzicht

Krijg een volledig overdraagbaar en implementeerbaar onderwijs in ondernemerschap en innovatiemanagement, zodat u uw nieuw verworven kennis en vaardigheden vol vertrouwen kunt toepassen om een nieuwe onderneming te creëren

Ontwikkel je eigen start-up, lanceer het volgende grote digitale platform, gebruik innovatie als een katalysator voor verandering in een multinationale organisatie, of creëer een sociale onderneming om maximale positieve impact te hebben

Verwerf zowel het theoretische inzicht in de nieuwste start-up- en tech-ideeën, als de praktische vaardigheden om door een complexe toekomst te navigeren en een versnelde bedrijfsgroei te leiden

Ontwikkel uw zakelijke vaardigheden om onzekerheid te managen en robuuste initiatieven te ontwikkelen

Leer van professionals en praktijkmensen met ervaring in het hele spectrum van ondernemerschap en innovatie, evenals van toonaangevende academici die de nieuwste onderzoeken en denkwijzen in hun lessen zullen integreren

 

Toelatingseisen

UG graad 2:2 in een vakgebied en IELTS 7.0 of hoger niet minder dan 6.0 in een sectie.

Kandidaten moeten een persoonlijke verklaring afleggen waarin zij aangeven waarom zij het programma willen volgen.

Kandidaten zullen ook in aanmerking worden genomen als zij beschikken over aanzienlijke relevante werkervaring

Toelatingsvoorwaarden voor internationale studenten

Engelse taalvereisten

IELTS

Ten minste 7.0 over het geheel en niet minder dan 6.0 in elk ander deel.

TOEFL

Ten minste 100 met een minimumscore van 21 voor schrijven, 21 voor luisteren, 22 voor lezen en 23 voor spreken.

 

Kosten

Toelating 2022/23

UK kosten per jaar:

£15,000 voltijds

 

Internationaal inschrijfgeld per jaar:

£24.000 voltijds

 

£1 miljoen aan Business School-beurzen beschikbaar

We willen ervoor zorgen dat postdoctorale studie toegankelijk blijft voor de knapste koppen van de toekomst. Daarom hebben we een reeks volledige en gedeeltelijke beurzen voor postdoctorale studenten die in 2022 aan de Business School willen studeren. Zie onze beurzenpagina voor meer informatie.

 

 

 

Beurzen

We investeren veel in studiebeurzen voor getalenteerde aankomende masterstudenten en hebben meer dan 2,5 miljoen pond aan studiebeurzen beschikbaar, waaronder onze Global Excellence Scholarships* en Green Futures Scholarships* voor internationale betalende studenten.

 

Voor informatie over hoe u uw postdoctorale graad aan de Universiteit van Exeter kunt financieren, kunt u terecht op onze speciale financieringspagina.

 

Onderwijs en onderzoek

Innovatieve leerervaringen

MSc Entrepreneurship and Innovation Management is niet uw typische postdoctorale programma. Je wordt blootgesteld aan een breed scala aan innovatieve leerervaringen, zoals hackathons en design sprints, in combinatie met meer traditionele benaderingen zoals lezingen, groepswerk en tutorials.

 

Je leert al doende met een klein groepje gelijkgestemde studenten, die traditionele manieren van werken willen verstoren en verandering willen bewerkstelligen. Je krijgt ook toegang tot Student Startup-programma’s geleverd door SETsquared Exeter, onderdeel van het SETsquared-partnerschap, de wereldwijde #1 University Business Incubator (UBI Global 2019).

 

Alles wordt in het werk gesteld om een hoge standaard van diverse leerervaringen aan te bieden die elk onderwerp toegankelijk maken. Dit zal variëren van pre-online leren tot een-op-een coaching.

 

Modules en beoordelingen

Modules worden beoordeeld door middel van een mix van groepswerk, cursuswerk, projectwerk en examens; de weging van elk van deze componenten zal variëren afhankelijk van de academische vereisten van de module.

 

Onderwijs op basis van onderzoek

Ons onderzoek wordt in het Research Excellence Framework (REF) 2021 wereldwijd als toonaangevend of internationaal excellent beoordeeld.

 

Ons door onderzoek aangestuurde onderwijs wordt gecombineerd met praktische ervaringen, zoals excursies en projectwerk, zodat u uw kennis kunt toepassen op scenario’s uit de echte wereld. Na je afstuderen beschik je over de vaardigheden en kennis om de carrière na te streven die je wilt, waar ter wereld je ook wilt werken.

 

Onderwezen door vooraanstaande deskundigen

Je krijgt les van internationaal gerespecteerde academici die in de voorhoede van hun onderzoek staan. Wij putten uit disciplines in de sociale wetenschappen en leggen de nadruk op het dynamische karakter van ondernemen, wereldwijde connectiviteit en het management en leiderschap van de mondiale uitdagingen die voor ons liggen.

 

De Business School is de thuisbasis van de volgende onderzoekscentra

Centrum voor Ondernemerschap

Centrum voor uitmuntendheid in lesgeven en leren

Centrum voor Simulatie, Analyse en Modellering (CSAM)

Exeter-centrum voor sociale netwerken (ECSN)

Exeter Centrum voor Leiderschap (ExCL)

Centrum voor duurzame financiën van Exeter (ESF)

Initiatief voor de digitale economie in Exeter (INDEX)

Instituut voor land, milieu, economie en beleid (LEEP)

Centrum voor onderzoeksmethoden

Onderzoekscentrum voor belastingadministratie (TARC)

Het Exeter-centrum voor circulaire economie (ECCE)


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/