Boek op zoek
Image default
Kinderen

Een origineel cadeau voor nieuwe ouders

Als iemand in je familie of vriendenkring binnenkort een ouder wordt, is dat iets om te vieren. Toch brengen zulke leuke vieringen ook een kleine zorg met zich mee, namelijk wat je kunt geven aan de nieuwe ouders. Er zijn een aantal opties die erg voor de hand liggen, zoals een knuffel of een ander soort speeltje. Ook kun je natuurlijk schattige kinderkleding kopen. Allemaal erg leuke opties waar niks mis mee is, maar ze zijn wel een beetje standaard. Als je liever een origineel cadeau geeft, is een gepersonaliseerd voorleesboek een goed idee. Dat is een persoonlijk en praktisch cadeau.  

Lezen is een goede gewoonte 

Wat kinderboeken met naam als voordeel hebben tegenover andere cadeaus is dat ze het kind een goede gewoonte meegeven. Vooral als het kind nog maar een paar maanden oud is, kan een voorleesboek ideaal zijn. Door het boek te personaliseren met hun naam en foto erop, zorg je ervoor dat ze zelf de held in het verhaal zijn, waardoor het lezen een stuk leuker wordt. De ouder leert hun kind nieuwe woorden en ze hebben een gezellig momentje samen. Een win win situatie!  

Persoonlijke cadeaus zijn het leukst 

Als je op zoek bent naar cadeautjes, is het goed om na te denken over wat je ermee wilt bereiken. Het is vaak een soort gewoonte of verwachting vanaf de andere kant, maar als je de ontvanger goed kent, wil je vaak iets geven waaruit blijkt dat je er goed over nagedacht hebt. Door bijvoorbeeld iets te kopen of laten maken waarvan je weet dat diegene het al een lange tijd wil of een voorwerp te personaliseren. Zulke cadeaus zijn het leukst, doordat cadeautjes geven meer gaat om de gedachte dan het voorwerp zelf. Daarom is een gepersonaliseerd kinderboek een waardevol cadeau.  

 

Tijd doorbrengen met een kind 

Een nieuwe ouder zal erg druk zijn met hun kindje en kunnen daarbij zeker alle hulp gebruiken. Je zou naast een kinderboek ook als cadeau kunnen voorstellen om eens op te passen. Zo geef je de ouders rust en tijd om zich op andere zaken te focussen. Als ze zelf niet goed weet wat je kan doen om hem of haar te vermaken, is een leuk verhaal voorlezen altijd een goed idee. Je kunt zelf een verhaal verzinnen of een kinderboek erbij pakken. Dat is een makkelijke manier om ze bezig te houden zonder dat het veel moeite kost.  

 

Pagina-einde 

 

 

https://bimibooks.nl/gepersonaliseerd-voorleesboek/