Boek op zoek
Image default
Dienstverlening

Direct hulp bij letselschade

Meest voorkomende schade in het verkeer

Als verkeersdeelnemer denk je er niet over na, maar het risico op een ongeval is best groot. Iedere dag zijn er wel weer verkeersongevallen waarbij één of meerdere personen bij betrokken zijn. En soms zijn deze ongevallen ernstig tot zeer ernstig. Bij Schallenberg Letselschade komen we dagelijks nieuwe zaken tegen van cliënten uit het hele land die een ongeval meemaken in het verkeer. We hebben de meest voorkomende ongevallen op een rijtje gezet.

Als fietser aangereden worden

Je wordt aangereden door een auto of andere weggebruiker als je op de fiets bent? Dan heb je bijna altijd wel recht op schadevergoeding, zelfs als je zelf niet goed zat. Hoe dat zit lees je in onze blog – ongeval als fietser.

Als voetganger aangereden

Word je als voetganger aangereden door een auto, scooter of fiets? Dan heb je ook altijd recht op schadevergoeding en kun je de schade kosteloos verhalen op de veroorzaker van de schade via de letselschadejuristen van Schallenberg Letselschade!

Je wordt in de auto aangereden

Bij een auto ongeluk, waarbij je door een andere voertuig aangereden bent, is het van belang hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. Degene die schuldig is moet de andere partij een schadevergoeding betalen.

Altijd snel hulp bij letselschade

Schallenberg Letselschade bestaat uit een klein, maar deskundig team van juristen die snel kunnen schakelen en altijd persoonlijk contact onderhouden met cliënten. We helpen graag mensen zonder kosten om de rechtmatige schadevergoeding te claimen waar ze recht op hebben. Daarnaast nemen wij een hoop werk uit handen zoals contact met de tegenpartij en de verzekeringsmaatschappij.

Onze hulp bij letselschade bestaat uit:

  • bewijsverzameling en ooggetuigen spreken
  • berekening van de schade
  • smartengeld bij auto ongeluk claimen
  • ondersteuning bij medisch advies
  • onderhandelen en procederen
  • schuldige partij aanwijzen

Inkomensverlies voor ZZP’ers door een ongeval

Ondernemers zonder personeel vormen het bedrijf zelf. Dat betekent dat bij uitval geen beroep gedaan kan worden iemand anders en dus ook geen inkomsten. Een langdurig uitval kan zelfs verlies van opdrachten en klanten betekenen. Het verlies van inkomsten kan zo gauw oplopen tot een flink bedrag. Daarom is de financiële impact voor een ZZP’er vele malen groter dan een medewerker in dienst. Schallenberg Letselschade heeft ervaring in het juist vaststellen van deze financiële schade zodat je als ondernemer zo volledig mogelijk wordt gecompenseerd.

Kosten voor extra hulp in en om huis

Een ernstig of langdurige uitval betekent al gauw dat je hoogstwaarschijnlijk te maken krijgt met beperkingen waardoor je dagelijkse zaken, zoals het huishouden, niet goed meer kunt uitvoeren. Het is dan nodig dat ter ondersteuning iemand thuis komt helpen. De kosten voor het inschakelen van extra huishoudelijk hulp behoren ook tot de letselschade kosten en dienen vergoed te worden door de verzekeraar. Ook deze kosten zullen wij dus helder in kaart brengen zodat jij als cliënt geen geld misloopt waar je recht op hebt. Voorwaarden om in aanmerking te komen voor huishoudelijke hulp zijn:

  • Extra hulp is echt noodzakelijk
  • Het letsel beperkt je overduidelijk om de werkzaamheden zelf te verrichten
  • Voor het ongeval had je deze hulp niet nodig
  • De kosten voor hulp zijn redelijk en billijk

Wil je graag juridisch goed bijgestaan worden door letselschade experts? Maak dan gauw een afspraak via 053-8900945 of bezoek onze website voor een gratis letselschade Quickscan.

https://schallenberg-letselschade.nl/