Boek op zoek
Image default
Architectuur

Dé Dakmakers: ervaren specialisten die met plezier uw dak opgaan

De 24 uur dakservice is een reden voor veel mensen om deze firma in te schakelen. Een kapot en/of lekkend dak komt nu eenmaal altijd onverwacht. De Dakmakers zijn aangesloten bij branchevereniging Vebidak. Vebidak representeert bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. De organisatie behartigt de belangen van meer dan 175 bedrijven. Meer in het algemeen is Vebidak het aanspreekpunt voor iedereen die een goed dak wil hebben. De Verklaring van Lidmaatschap 2019 van de Dakmakers staat op de Instagrampagina. U kunt deze vakmensen ook volgen via Facebook en Twitter.

Op @ dakmakers treft u interessante artikelen over heftige regenbuien, langdurige sneeuwval en temperaturen onder het vriespunt. Dit alles natuurlijk in relatie tot daken. Op de website www. dakmakers. nl zijn leuke blogartikelen te lezen. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld zonnepanelen, dakveiligheid en de invloed van de seizoenen op daken.

All-in onderhoud op grote hoogte

De Dakmakers onderscheiden zich met all in dakonderhoud. Om er zeker van te zijn dat uw dak in topconditie is en blijft kunt u kiezen voor een dakonderhoud abonnement. De specialisten van de Dakmakers zorgen voor jaarlijkse inspectie en reiniging. Worden er oneffenheden of beschadigingen geconstateerd, dan wordt een en ander direct hersteld. Ook preventief onderhoud is inbegrepen. Na zo’n jaarlijkse check-up krijgt u als klant een compleet en helder overzicht aangeboden waarin staat hoe het met uw dak gesteld is. De werkzaamheden die zijn uitgevoerd, worden er ook in vermeld. Dit zijn enkele handelingen die vaak uitgevoerd worden:

* waterdichtheid controleren;

* inspectie van de dakbedekking, naadverbindingen, randaansluitingen, expansievoegen et cetera;

* het volledige dakoppervlak reinigen;

* schoonmaken van de hemelwaterafvoer.

Een groot voordeel van het Dakmakers-abonnement is dat u niet verrast zult worden door onverwachte meerkosten. Mocht er sprake zijn van een acute lekkage, dan heeft u als abonnee altijd voorrang. Ook ’s avonds en in het weekend. Voor meer info kunt u bellen of mailen met de Dakmakers: 085 022 0680, info @ dakmakers. nl.

https://www.dakmakers.nl